Radio DII neraguje na ovladani
Moderátor: Miky_CZ
Radio DII neraguje na ovladani
Chlapi origo radio Harmann kardon se mi 2x samo zaplo po vypnuti motoru. Pak jsem ho vypnul znovu, ale druhej den radio neragovalo na zadnej pokyn. Vypnutim, zapnuti, zsileni proste nic to nedela.
Ani po odpojeni pojistky se nic nestalo.
Rady???
Rady???
Disco II, 265:75:16, 2" lift, Safari Snorkel, CB, pevnostní nárazník, naviják.....
- Forsttimber
- tel.: 0903147342
- auto: Def 90 a ex D1 ,110
- Forsttimber
- tel.: 0903147342
- auto: Def 90 a ex D1 ,110
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
nevim jak presne vypada to tvoje ale u vetsiny radii jsou diry na bocich radia a do tech strcis kousek plisku dodava se to k radiu ale docela se mi osvedcila zaslepka z pocitace jak mas grafickou kartu atd
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
Re: Radio DII neraguje na ovladani
Neviem ako toto, ale vela radii ma "reset" tlacitko. Mne pomohlo ked som mal radio v stave,ze enslo zapnut.-buri- píše:Chlapi origo radio Harmann kardon se mi 2x samo zaplo po vypnuti motoru. Pak jsem ho vypnul znovu, ale druhej den radio neragovalo na zadnej pokyn. Vypnutim, zapnuti, zsileni proste nic to nedela.
Rady???
Re: Radio DII neraguje na ovladani
Keso mas tam original radio? Pokud jo to reset tlacitko je kde?keso píše:Neviem ako toto, ale vela radii ma "reset" tlacitko. Mne pomohlo ked som mal radio v stave,ze enslo zapnut.-buri- píše:Chlapi origo radio Harmann kardon se mi 2x samo zaplo po vypnuti motoru. Pak jsem ho vypnul znovu, ale druhej den radio neragovalo na zadnej pokyn. Vypnutim, zapnuti, zsileni proste nic to nedela.
Rady???
Disco II, 265:75:16, 2" lift, Safari Snorkel, CB, pevnostní nárazník, naviják.....