eliott píše:Bůh ochraňuj tvé poloosy

eliott píše:Bůh ochraňuj tvé poloosy
Gumový lemy přišli. Dávat je tam ale nebudu, páč by to auto, bylo hnusný. Sic, by to bylo učelný... Jenom jsem to k autu přiložil, a bylo rozhodnutoMOPADŽI píše:Tak jsem jim tam napsal. Jsem zvědav na reakci. Dík za tip Luboši.Luboš M. píše: Jdu taky do tohoto: http://www.vyroba-velkoobchod.cz/nabidky.php?pid=1951
Potřebuju dohnat 8cm
To je pořádný MASTODONT !Luboš M. píše:Podložky 3cm, Pneu 305/70/16
No jo, pořádLand Jirka píše:A nejen poloosy taky kardany a diferáky a homoklouby.eliott píše:Bůh ochraňuj tvé poloosy![]()
Ale auto vypadá moooc pěkně.
Já vímLand Jirka píše:Luboš tam ale dal trošku agresivnější vzorek, než ty a v tom protektoru od Black Staru jsou to už nejmíň 34.
Já bych se už asi bál....
Ale kdo se bojí sere v síni.
Mopadži děkuji za chválu, právě tvé auto je mi inspiracíMOPADŽI píše:To je pořádný MASTODONT !Luboš M. píše:Podložky 3cm, Pneu 305/70/16
Krásný auto, krásný lemy (stejné, jako mám já) a ta vychytávka s tou zadní zástěrkou
![]()
Přední zástěrky máš řešené jak ? Z těchto fotek to není moc dobře vidět. Prosím detail
Luboš M. píše:Mopadži děkuji za chválu, právě tvé auto je mi inspiracíMOPADŽI píše: To je pořádný MASTODONT !
Krásný auto, krásný lemy (stejné, jako mám já) a ta vychytávka s tou zadní zástěrkou
![]()
Přední zástěrky máš řešené jak ? Z těchto fotek to není moc dobře vidět. Prosím detail![]()
Zástěrky, hlavní, mám origo co jsou na autě a ty přídavné jsou jen funkčí, bych to neměl moc špinavéNení nad čisté madlo
Tak děkuju za pochvaluMOPADŽI píše:Luboš M. píše: Mopadži děkuji za chválu, právě tvé auto je mi inspirací![]()
Zástěrky, hlavní, mám origo co jsou na autě a ty přídavné jsou jen funkčí, bych to neměl moc špinavéNení nad čisté madlo
![]()
![]()
Dělám to taky, jde to fakt dobře, já jen nechávám posunout střed o 3cm víc dovnítř, nemusí se pak ani předělávat díra na ventilek. A nech zavařit spáru i zvenku, jednak se zpevní a navíc zmizí spára která rezne.Luboš M. píše:Dělám trochu experiment na discích ala Paddock viz. foto. Nechal jsem upíchnout střed disku a disk otočit. Bude cca o 3 cm širší a bude určitě lépe vypadat než otočený disk. Taková úprava je u těchto disků velice jednoduchá, nelsou bodované! Foto dodám později až budou po opískování a v laku.