Porsche Cayenne S Transsyberia
Moderátor: Acon
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Cetl jse, ze Armin nebyl s autem az moc spokojeny. A hlavne s kvalitou pneu...Ale ta trasa Moskva-Omsk-Altaj- Mongolsko muze byt zajimava.. hlsvne za Omskem.
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
Po Austrálii jsem daroval svou velmi těžko sehnanou košily Škoda Motorsport "sponzor" jedný smažce a uvhrl jsem na všechny kdo mohli za tu zpackanou výměnu tý spojky nějčernější woodoo magii .Se škodovkama jsem závodil asi 5 let ale po tomhle jsem definitivně přesedlal na bmw
. Colin dokázal že to auto má na vyhrávání a tohle mu provedli? Dlouho jsem se styděl že jsem čech.....

Naposledy upravil(a) Jan Kucera dne 23 lis 2008 20:12, celkem upraveno 1 x.
"I pád na držku je pohyb dopředu"
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)
mas tam na vozejku pekny bmw jsou koukal....a neporidil jsi nahodou RR Classica?Jan Kucera píše:Po Austrálii jsem daroval svou velmi těžko sehnanou košily Škoda Motorsport "sponzor" jedný smažce a uvhrl jsem na všechny kdo mohli za tu zpackanou výměnu tý spojky nějčernější woodoo magii .Se škodovkama jsem závodil asi 5 let ale po tomhle jsem definitivně přesedlal na bmw![]()
![]()
![]()
![]()
. Colin dokázal že to auto má na vyhrávání a tohle mu provedli? Dlouho jsem se styděl že jsem čech.....

MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
Tu dakarskou P 959 jsem měl jako autíčko na dálkové ovládání 

Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,tak ty zavítáš i do odlehlejších míst našeho parkoviště a jen si nehovíš na svém VIP placu?
myslíš tu oranžovou 1602jku?
Tak to nešlo nekoupit,byl to už dlouho můj sen jako druhý auto,coby kavárenský speciál do letního města,či občasné vyjížďky za město na návštěvy přilehlých jezer a přehrad......
Bohužel musel z domu žluťák,který byl o generaci mladší,ale taky mazel, ale vzhledem k tomu že v garáži odpočívá ještě jedna jeho závodní verze,už by mě asi doma ukřižovaly. (obě) Jinak RRC bohužel není můj, jen ho v průběhu, na můj vkus zdlouhavého přihlašování na české RZ a jeho totální přestavby, venčím.Ale 3,9 V8 automat mě naprosto nadchnul...........

P.S. pro ALFa, sorry za zasírání vlákna,ale nemám moc čím bych se pochlubil, jelikožto low plánuje naschvál všechny výjezdy a lehké off výletění v přesné kolizi s mým pracovním kalendářem činím tak aspon takto (joke)

Tak to nešlo nekoupit,byl to už dlouho můj sen jako druhý auto,coby kavárenský speciál do letního města,či občasné vyjížďky za město na návštěvy přilehlých jezer a přehrad......
Bohužel musel z domu žluťák,který byl o generaci mladší,ale taky mazel, ale vzhledem k tomu že v garáži odpočívá ještě jedna jeho závodní verze,už by mě asi doma ukřižovaly. (obě) Jinak RRC bohužel není můj, jen ho v průběhu, na můj vkus zdlouhavého přihlašování na české RZ a jeho totální přestavby, venčím.Ale 3,9 V8 automat mě naprosto nadchnul...........

P.S. pro ALFa, sorry za zasírání vlákna,ale nemám moc čím bych se pochlubil, jelikožto low plánuje naschvál všechny výjezdy a lehké off výletění v přesné kolizi s mým pracovním kalendářem činím tak aspon takto (joke)
- Přílohy
-
- zlutak.JPG (59.27 KiB) Zobrazeno 3608 x
-
- inka04.jpg (27.47 KiB) Zobrazeno 3608 x
-
- inka03.jpg (44.32 KiB) Zobrazeno 3608 x
"I pád na držku je pohyb dopředu"
jaky VIP....?
Jojo ja si chtel presne takovyho ted dovezt z nemecka...a na naprosto stejny ucela jako jsi psal....

MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
čo ja viem. Nad týmito rýchlostnými rekordami sa musím občas pousmiať. Už základy matematiky mi musia zabrániť napísať niečo podobné. Ale ak tá impreza dokázala priemerku cca 290km/h za plnej premávky tak tých 20-30min beriem. No bez zastávky na kúpu dialničnej známkybrudr píše:
Taky sem se svez z brachancem a jeho imprezou s magickymi pismeny STI
z Brna do Blavy a tusim za 22min i s koupenim slovenske dalnicni znamky sme tam byly,ehm ehm.

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- Acon
pripájam sa. Krásne autá sa pre mňa prestali vyrábať niekedy v 80" rokochKeram píše:Ten BMW je fakt krasavec,pro starý bavori mám slabost a nejvíc pro BMW 635CSI
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Acon píše:čo ja viem. Nad týmito rýchlostnými rekordami sa musím občas pousmiať. Už základy matematiky mi musia zabrániť napísať niečo podobné. Ale ak tá impreza dokázala priemerku cca 290km/h za plnej premávky tak tých 20-30min beriem. No bez zastávky na kúpu dialničnej známkybrudr píše:
Taky sem se svez z brachancem a jeho imprezou s magickymi pismeny STI
z Brna do Blavy a tusim za 22min i s koupenim slovenske dalnicni znamky sme tam byly,ehm ehm.

- Acon
To nič, niekedy tiež rád preženiem. Niekedy tomu dokonca sám uverímbrudr píše:
![]()