ad okno, rozeber tapec, najdi vhodne prkynko zkrat na pozadovanou delku, podsprajcuj okno kdyz bude uplne nahore, zajisti prkynko dratem proti upadnuti , pridelej tapec a tradaaaaaaaaaaaaaa
Moderátor: Miky_CZ
Na motorce taky nemáš okna a topení ne.cyril píše:Dnes se mi večer podařilo u zamrzlého levého předního okna urvat stahovaní...motor točí, okno stojí...až rozmrzne, flákne sebou dolů...něco nebo někdo mi ten vejlet prostě nepřeje...
Otevřený okno řidiče,kde nejde ani topení už leccos napovídá...že by řízení osudu?
Jirkóóó radši makej na zeleňákovi...
To skoro vypada, že kvuliva tomu, že Cyril podcenil údržbu, nezvládnem tu instalaci navíjedla, co? Stále věřím ve tvé nadpřirozené servisní schopnosti a zavolám ti, abys mě případně moh poslat do ...Land Jirka píše:Na motorce taky nemáš okna a topení ne.![]()
Jestli budeš chtít na zeleňákovi něco udělat (oleje), tak brnkni a já se ho pokusím vyhrabat ze sněhu a najedu s ním na dílnu, ale dřív něž v pátek ráno to nebude, protože na zvedáku mám auto bez kol.
Rosi píše:To skoro vypada, že kvuliva tomu, že Cyril podcenil údržbu, nezvládnem tu instalaci navíjedla, co? Stále věřím ve tvé nadpřirozené servisní schopnosti a zavolám ti, abys mě případně moh poslat do ...Land Jirka píše:Na motorce taky nemáš okna a topení ne.![]()
Jestli budeš chtít na zeleňákovi něco udělat (oleje), tak brnkni a já se ho pokusím vyhrabat ze sněhu a najedu s ním na dílnu, ale dřív něž v pátek ráno to nebude, protože na zvedáku mám auto bez kol.
Každopádně s nedělním výletem počítám s i bez.
Jestli se Vám chce, klidně přijeďtě už v sobotu večer. Aspoň mi můžete kecat do balení. Ubytuju Vás všechny tři v pohodě u sebe doma a aspoň se podíváte, jakou máme u nás na vesnici luxusní hospodu...cyril píše: Zvažujeme že bychom přijeli do Zlína již v sobotu večer...co ty na to? Že by jsme se upravili v nějaké zlínské hospodě již před odjezdem...?
jasny, tentopristup se mi libi. Vsak jsem ti rikal ze staci trefit nejakej sutr nebo skalu z druhy strany a vono se to srovnacyril píše: Ale na ukrajinu to je skoro pořád rovně a v horách se to snad rozhejbe....
Já nic, nepotřebji. Snowtubing je pro naše postavy ideální, tzn. žádnou "nafukovací duši" nepotřebujem...low píše:pratele, kamaradi. Nezapomente pribalit boby, sanky, nafukovaci jezdiky.))
Přípravy na odjezd, to jeJenda píše:...ty vole mi jseme particka![]()
Ja zas ve vanici skacu kolem auta az do tmy abych to vubez spojizdnil.
Zatim moc netusim ale spojka(valec) tece vesele dal,tu ted nedam je moc velka klada,chvilku to jede a pak zas ne(snad doreseno???)
Retezy nakraceny na 255/85/16 ale nevyskouseny,to dame nekde v terajnuTakze taky dobry
![]()
Honza