Měchy dopředuKubas38 píše:Mám výztuhy na přední a vrchní díl . Teď bádám nad výztuhama do boku . Pořád mi tam překáží ta nádobka na ostřikovače ale nějak to vyřeším.
pohrávám si s myšlenkou dát " měchy dopředu" nemá s tím někdo zkušenosti !

Měchy mám doma nový jen nevím jak je to s rozvodem vzduchu jestli to zvládne jeden kompresor a tak . že bych si to mohl libovolně přizvednout při jízdě do terénu a naopak na silnici. Akorát nevím jak by se s tím prala hydraulika AC... Poraďte
dík a čau

Vyhodil bych je i ze zadu.
V pátek jsme to dělali na D 2 při liftu a jízdní vlastnosti se dle majitele kupodivu zlepšily

Nezapomeň ale na otvory na "Highlift" hever na obou stranách. Tam to bude potřeba taky pořádně vyztužit, zvedá se tím celý auto. Když se ti svlíkne guma nebo píchneš v hlubokým bahně jako se to stalo mě na UA, s originál heverem bys vypadal jako ropák a stejně bys to kolo nevyměnil...Takže myslet iá na to....viz znovu foto....
 Nezapomeň ale na otvory na "Highlift" hever na obou stranách. Tam to bude potřeba taky pořádně vyztužit, zvedá se tím celý auto. Když se ti svlíkne guma nebo píchneš v hlubokým bahně jako se to stalo mě na UA, s originál heverem bys vypadal jako ropák a stejně bys to kolo nevyměnil...Takže myslet iá na to....viz znovu foto.... 

, lebo nebit jeho tak by som do toho asi nesiel. ESTE RAZ DAKUJEM
 , lebo nebit jeho tak by som do toho asi nesiel. ESTE RAZ DAKUJEM , nieake te upravy boli ale to si asi pozries na Sosnovej
 , nieake te upravy boli ale to si asi pozries na Sosnovej