testovací svezení v Discovery 2
Moderátor: Miky_CZ
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
testovací svezení v Discovery 2
Najde se tady dobrá duše, nejlépe z okolí Olomouce nebo Brna, která by mě povozila a aspoň kousek nechala povozit v Discovery 2, nejlépe TD5 v manuálu. Chci si tuto hračku koupit a jel jsem s tím naposled před pár lety na horách, když jsme kolegu vezli k sanitce co nemohla v zimě do kopce.
Předem díky a vyrovnání dle dohody, jednou z možností je zlato z ovoce ve formě domácího tekutého produktu.
Nechci žádný offroad, maximálně polní cestu, ať to mám potom s čím srovnávat při testovací jizdě někde v autobazaru.
Předem díky a vyrovnání dle dohody, jednou z možností je zlato z ovoce ve formě domácího tekutého produktu.
Nechci žádný offroad, maximálně polní cestu, ať to mám potom s čím srovnávat při testovací jizdě někde v autobazaru.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: testovací svezení v Discovery 2
No teď by to bylo ideální páč občas jezdím do prostoru a Bystřička připomíná řeky na Islandu, ale po návratu s Afriky mi už dost silně podfukuje sběrné výfukové potrubí a turbo je polomrtvé. Až to spravím dám vědět. Miloš IIMadTom píše:Najde se tady dobrá duše, nejlépe z okolí Olomouce nebo Brna, která by mě povozila a aspoň kousek nechala povozit v Discovery 2, nejlépe TD5 v manuálu. Chci si tuto hračku koupit a jel jsem s tím naposled před pár lety na horách, když jsme kolegu vezli k sanitce co nemohla v zimě do kopce.
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
-
Tak děkuji za nabídky, mezitím se to asi vyřešilo trošku jinak - když všechno dobře půjde, tak si v pátek si auto vyzvednu. Testovací svezení mi udělali i s prohlídkou okolí v Nové Pace u auto-jase. Sice jsem od nich nakonec auto nevzal, ale měli ze všech bazarů naprosto nejlepší přístup.
tím nechci říct, že se rád s váma všema nepotkám, případně nesvezu, ale klidně si počkám, až bude aspoň o trošku tepleji, momentálně ještě na mě stále doznívá, už několikátý týden, chřipka.
Společne svezení někdy v týdnu v Brně (teda když tam náhodou budu v práci - tj. nebudu zase někde v trapu - a bude k večeru čas) nebo o víkendu někde u Olomouce, nejlépe Hlubočky uvítám.
tím nechci říct, že se rád s váma všema nepotkám, případně nesvezu, ale klidně si počkám, až bude aspoň o trošku tepleji, momentálně ještě na mě stále doznívá, už několikátý týden, chřipka.
Společne svezení někdy v týdnu v Brně (teda když tam náhodou budu v práci - tj. nebudu zase někde v trapu - a bude k večeru čas) nebo o víkendu někde u Olomouce, nejlépe Hlubočky uvítám.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Nebo se stav tady http://www.landroverforum.cz/forum/viewtopic.php?t=6287 , určitě se tam nějaká DII najde. 

-
Tak o Sosnové uvažuji a naštěstí přes říčku Bystřičku se mohu přepravii po mostě -z Hrubé Vody směrem nahoru do kopce a na Jívovou. Cesta je tam pěkná a je to o kus kratší, něž okolo. Když bylo sucho, tak jsem tam jezdil i osobním autem, teda až do té doby, kdy byl sníh a ta bílá potvora nedala ani vědět a už jsem seděl na břichu a vyhrabával auto
.