Komerčně prodáváná aditiva jsou dost na nic... Jinak samozřejmě všichni vědí, že Stavros má víc než 4 válce v tom asijatovi, takže je king, o tom žádná...Stavros píše:Libor Mejznar ma v tom oranzovym taky 2,8, jede to sice pekne, ale furt nevidim duvod mit v aute pouze ctyri valce za 200 klacku. vstriky se daj i procistit nejakym aditivem, ja jsem ruzne zkousel liqui molly a docela to pomohlo.
2.8 TGV
Moderátor: Acon
Country boy...
Nevim proc to pises takhle, ale ja tu nikdy nepsal, ze je to auto na hovno, pouze jsem psal, ze ma pouze ctyri valce, td5-ka mi vyhovovala, jak svym zvukem, tak vykonem. Ondra je muj kamarad a nechci, aby zbytecne vyhazoval penize, kdyz ma auto dobry, vcetne motoru. Je na tom neco divnyho?Rover píše:Komerčně prodáváná aditiva jsou dost na nic... Jinak samozřejmě všichni vědí, že Stavros má víc než 4 válce v tom asijatovi, takže je king, o tom žádná...Stavros píše:Libor Mejznar ma v tom oranzovym taky 2,8, jede to sice pekne, ale furt nevidim duvod mit v aute pouze ctyri valce za 200 klacku. vstriky se daj i procistit nejakym aditivem, ja jsem ruzne zkousel liqui molly a docela to pomohlo.![]()
![]()
Myslím, že to je každého věc co si chce dát do auta za motor a pokud má někdo LR, tak je TGV skvělá volba, do dokonalosti (i co se týče výkonu) dotažená třístovka, do LR patří. A samozřejmě 200t zdaleka nestojí. Rozumová i srdeční záležitost. Tak jako by Stavros nedal ty peníze za ubohý čtyřválec, tak je zase spousta lidí, kteří by nikdy nešli do něčeho asijského a taky by do toho nestrkali peníze, to fakt ne.
Kolik tedy stoji ten motor, kdyz tady ho maj za:
Product : RE-POWER CONVERSION KITS FOR HS 2.8L TGV
Part Number : Kit 163
Description : HS 2.8L TGV to Defender TD5
Price : ?4,495
Bez spojky a nejakych blbin, tedy rekneme 5000,- bez DPH, ktery je 15%,
celkem to tedy bez dopravy dela 166 750,- vč. DPH, bez montaže.
Ja nechapu tvuj postoj s tim, ze jsem king? Co resis s tim asijskym, v LR je pulka dilu asijskejch a myslis, ze jsem to nekdy resil? Jsou to jenom auta, tak se zbytecne nenasirej. Trosku si me spatne pochopil asi.
A ty aditiva jsem si nechal poslat od liqui molly, maji tam prave i ten pristroj na diagnostiku, serizeni a vycisteni vstriku, tak promin, ze jsem debil a ondrovi to poradil.
Nechte toho
Já vím jak to Stavros myslel a že oproti mě uvažuje víc ekonomicky.
Rover - o tom TGV si myslím to samí co ty.
Pokud do toho půjdu tak to bude srdeční a ne ekonomická záležitost.
Jo ještě k tomu Stavrosovu výpočtu - tak ten souhlasí
. Případnou práci a další věci pořídím za to co dostanu za TD5.
Rover - o tom TGV si myslím to samí co ty.
Pokud do toho půjdu tak to bude srdeční a ne ekonomická záležitost.
Jo ještě k tomu Stavrosovu výpočtu - tak ten souhlasí
Naposledy upravil(a) Kangaroo dne 29 bře 2009 20:21, celkem upraveno 3 x.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
na to se dá říct jen : " Když v báru houstne dým......" Aktér " Arizonská pěnice - Tornádo Lů "
Ondra je taky můj kamarád a fandím mu.Auto má pěkný a ten motor,pokud se pro něj rozhodne,bude v něm fungovat.A vo tom to je. Hold je to srdcová záležitost,a že Defendra nemám neznamená,že se mě nelíbí.
Ondra je taky můj kamarád a fandím mu.Auto má pěkný a ten motor,pokud se pro něj rozhodne,bude v něm fungovat.A vo tom to je. Hold je to srdcová záležitost,a že Defendra nemám neznamená,že se mě nelíbí.
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
?
Že by extrémní Landroverismus
Miloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...pry ho ma Mihalicka ve svem zavodaku a jede to jak KRAVA
Ten motor vypada dobre ale jak je to pripadne s nahradnimi dily.Na Td5 uz se sezene tmer fse a temer hned a fsude.
Ja to jeste s TD5kou nevzdam a dam ji jeste sanci
Pak uz snad jen V8 a RRC
Honza
Ten motor vypada dobre ale jak je to pripadne s nahradnimi dily.Na Td5 uz se sezene tmer fse a temer hned a fsude.
Ja to jeste s TD5kou nevzdam a dam ji jeste sanci
Pak uz snad jen V8 a RRC
Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Jenda''] Na Td5 uz se sezene tmer fse a temer hned a fsude.
Honza[/quote]
Když víš, co máš shánět, je to sranda
Honza[/quote]
Když víš, co máš shánět, je to sranda
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...ted budu shanet zanykatelnou zatku ndrze,bokdyz jsem zjistoval co a jak s tim podtlakem,tak jsem ho povolil a na karlovarsky stratil.
Kdo ho tam prosim najdete,tak mi ho vratte,prsi mi totiz do nadrze:lol:
Jinak kdyz neco potrebuju,zavolam do Budwajzrovic a voni mi to zabalej a poslou
A radi s usmevem ze.
Honza
Kdo ho tam prosim najdete,tak mi ho vratte,prsi mi totiz do nadrze:lol:
Jinak kdyz neco potrebuju,zavolam do Budwajzrovic a voni mi to zabalej a poslou
Honza
It´s not broken, it´s british !
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Mám to stejně jako Miloš, s Td5 spokojenost ikdyž mě už párkrát potrápila.Miloš II píše:Jsem s TD5 spokojenej a neměnil bych za 300. Takovou ptákovinu bych ani já nenapsal. Pokrok a prd nezastavíš. To by moh za chvíli dát někdo anglickýmu plnokrevníkovi samolepku LR na prdel a tvrdit, že je lepší jak 300 a Serie protože se míň kazí a tolik nežere. Fanda zn. LR MIloš II
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Kangaroo píše:Sláva defík jede jako za mlada.Místo katalyzátoru je trubka - náklady na opravu 500 Kč. Škoda že mě to (nebo někoho) nenapadlo když jsem byl v Marocu, moh jsem si ušetřit spoustu nervů. TGV se zatím odkládá. Děkuji Lowi za pomoc.
Ekonomicky nejrozumnější volba, Ondro.
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím, ale asi tak PavlePavelU píše:Mopadži jsi rád, že to tak dopadlo coMOPADŽI píše:![]()
![]()
Ekonomicky nejrozumnější volba, Ondro.Kdyby tam ten motor Ondra dal, zase by bylo nad čím přemýšlet, to bys myslím ani nespal.
![]()
Jinak jsem ale s Td5 fakt spokojený (zatím)...jestli mám dobrý kus ??? Asi...
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to myslel v dobrém, potom co dáš na auto ještě nějaké to kilo navíc, a pak to porovnáš s Ondrovou 2.8 TGV, tak ten motor budeš muset mít taky .... asi tak no.MOPADŽI píše:Já nevím, ale asi tak PavlePavelU píše: Mopadži jsi rád, že to tak dopadlo coKdyby tam ten motor Ondra dal, zase by bylo nad čím přemýšlet, to bys myslím ani nespal.
![]()
![]()
Jinak jsem ale s Td5 fakt spokojený (zatím)...jestli mám dobrý kus ??? Asi...