Tím snažením jsem myslel,že něco taky napíšu.Ahoj RudaALF píše:Jak říkal velký klasik Snažit se neznamená nic,chtít znamená hodně.RudaK píše:V psaní jsem niky nevynikal,ale snažím se.![]()
![]()
Ale šetři si ruce na volant.ALF
Libavá-duben 007
Moderátor: Miky_CZ
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Rudo, ty a ukecaný? to je úplná blbost a pomluvaRudaK píše:Pánové já to tak razantně nemyslel.Nechtěl jsem,aby bylo u vchodu narváno.![]()
Tak že znovu " Odvolávám co jsem odvolal a slibuju co jsem slíbil ".![]()
Někteří mí známí říkají,že jsem hrozně ukecaný,tak asi tak.Rád se zúčastním a všechny členy výletu poznám osobně.![]()
A která skupina to bude mi je jedno,páč taky nésu žádný tvrďák,pokud mě někdo nevyhecuje svou jízdou.![]()
-
Libor
VYLETNI AKCE
PANOVE KDO SE CHCE ZUCASTNIT PEKNE SOBOTY DNE 28.4 TAK SRAZ JE NA CERPACI STANICI SLOVNAFT PREROV V 9"30.PODROBNOSTI DOHODNEM NA MISTE.
-
Libor
Re: VYLETNI AKCE
Já Vás počkám na čerpací stanici Slovnaft OpavaLibor píše:PANOVE KDO SE CHCE ZUCASTNIT PEKNE SOBOTY DNE 28.4 TAK SRAZ JE NA CERPACI STANICI SLOVNAFT PREROV V 9"30.PODROBNOSTI DOHODNEM NA MISTE.
ČaOFF,včeras jsme probírali trasu s Liborem a pokud nám bude přát počasí,bude to opět pěkný výlet. ALF
- RudaK
V Přerově to neznám,takže je tam jen jedna Slovnaft?Nejlépe pro majitele navigací by bylo dobře uvést ulici .No třeba to není tak velké jak v Rajhradě.ALF píše:Já Vás počkám na čerpací stanici Slovnaft OpavaLibor píše:PANOVE KDO SE CHCE ZUCASTNIT PEKNE SOBOTY DNE 28.4 TAK SRAZ JE NA CERPACI STANICI SLOVNAFT PREROV V 9"30.PODROBNOSTI DOHODNEM NA MISTE.pumpa jako pumpa ne? Jedu ALF
- vizos
- tel.: 739266781
- auto: D3 ala G4 a S1
Je to prvni benzinka od Olomouce a nebo posledni na Olomouc. Presna souradnice by mela byt N49 28.181´ E017 25.822´.RudaK píše:V Přerově to neznám,takže je tam jen jedna Slovnaft?Nejlépe pro majitele navigací by bylo dobře uvést ulici .No třeba to není tak velké jak v Rajhradě.ALF píše: Já Vás počkám na čerpací stanici Slovnaft Opavapumpa jako pumpa ne? Jedu ALF
![]()
![]()
![]()
Ahoj Ruda
Jedna Series one 1950 nápravy na špalkách a rám na dvoře ale nic nebliká ani nemlátí.
- RudaK
Dík za vyčerpávající odpověď. Nashle na benzince.Rudavizos píše:Je to prvni benzinka od Olomouce a nebo posledni na Olomouc. Presna souradnice by mela byt N49 28.181´ E017 25.822´.RudaK píše: V Přerově to neznám,takže je tam jen jedna Slovnaft?Nejlépe pro majitele navigací by bylo dobře uvést ulici .No třeba to není tak velké jak v Rajhradě.![]()
![]()
![]()
Ahoj Ruda
ČaOFF,už sa to blíží.Ještě se 9x vyspíme(nejlépe pokaždé s jinou)a jedem.AlfALF píše:ČaOFF,včeras jsme probírali trasu s Liborem a pokud nám bude přát počasí,bude to opět pěkný výlet. ALF
-
Libor
ČaOFF,klukům, kteří chtěli jet se omlouvám,ale přesuneme výlet na jiný termín. Já osobně jsem se teď vrátil od lékaře a už od pátku zápolím se zánětem průdušek. Libor má neodkladné prac.povinnosti a byl hlavním plánovačem trasy. Jakmile budu OK,domluvíme náhradní výlet. Samozřejmě to nebrání ostatním něco podniknout i bez nás dvou. Dík za pochopení.ALFLibor píše:OMLOUVAM SE VSEM,ALE PLANOVANEHO SRAZU 28.4 SE NEMOHU Z PRACOVNICH DUVODU ZUCASTNIT.CLOVEK MINI ZIVOT MENI!
-
Potapěč