přídavná převodokva D3
Moderátor: Miky_CZ
Re: přídavná převodokva D3
Auto mám opravený,dnes jsem dostal SMS,vyzvednu si ho přiští týden a nebudu s ním jezdit,až v pátek abych dojel do Sosnové.
Dnes jsem viděl krásně upravenou Toytu 75, to bude asi cesta správným směrem. 
pitrsi, ty nejak meknes?
...Toyota75 byl můj druhý typ...zůstal jsem u LR...a kdo mi ukáže stroj na který se nemusí sáhnout jenom jezdit...kdosi tu má moto: co má kola nebo kozy s tím jsou problémy...ale stejně je to krásný 
DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
papavel.k píše:...Toyota75 byl můj druhý typ...zůstal jsem u LR...a kdo mi ukáže stroj na který se nemusí sáhnout jenom jezdit...kdosi tu má moto: co má kola nebo kozy s tím jsou problémy...ale stejně je to krásný
Takový stroj má Stavros v nicku
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
...jsi tam byl nebo jsme se minuli ?petrs píše:Auto mám opravený,dnes jsem dostal SMS,vyzvednu si ho přiští týden a nebudu s ním jezdit,až v pátek abych dojel do Sosnové.Dnes jsem viděl krásně upravenou Toytu 75, to bude asi cesta správným směrem.
DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky
Petrs byl v Sosnové, ale odjížděli hned v pátek večer domů 
Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
...a to mi jsme akorát dorazili...příště budu muset ELIOTTa popohnat...jet jenom 130 zdržuje 
- vizos
- tel.: 739266781
- auto: D3 ala G4 a S1
vracím se k tématu převodovky .. po potvrzení od Jardy Pešla že se opravdu jedná o přídavnou převodovku jsme zapojily všechny kontakty internet atd.
aby jsme zjistili že výrobce řetězu je asi nezjistitelný a jako náhradní díl ho neumí nikdo sehnat a to včetně firem co se zabývají repasí převodovek,
aspoň že dnešní cesta do Polska byla úspěšná a dovezli jsme celou přídavnou převodovku za pár kaček
teď už jenom nasadit a vyzkoušet 
aby jsme zjistili že výrobce řetězu je asi nezjistitelný a jako náhradní díl ho neumí nikdo sehnat a to včetně firem co se zabývají repasí převodovek,
aspoň že dnešní cesta do Polska byla úspěšná a dovezli jsme celou přídavnou převodovku za pár kaček
Jedna Series one 1950 nápravy na špalkách a rám na dvoře ale nic nebliká ani nemlátí.
- vizos
- tel.: 739266781
- auto: D3 ala G4 a S1
včera ve dvou dobrý 4hodiny pod autem
a je konečně vyměněno spravenou a už zase jezdím v poklidu a žádej řetěz neskáče
když sme ještě měli obě přídavky vedle sebe tak ta vůle byla dost velká
, nastává čes hledání výrobce řetězu ať tu starou můžeme dát taky dohromady
Každopádně po skoro roce už je zas Disko v plné kondici
.
Každopádně po skoro roce už je zas Disko v plné kondici
Jedna Series one 1950 nápravy na špalkách a rám na dvoře ale nic nebliká ani nemlátí.