Rady na Land Rover Discovery Td5
Moderátor: Miky_CZ
Rady na Land Rover Discovery Td5
Nazdar LandRoveristi,
Známy môjho otca si kúpil Land Rover Discovery Td5 ročník 1997 a chcel by niečo o tom aute vedieť. Poradíte na čo si dať pozor, čo sa najviac kazí a tak? On totiž nie je žiadny LandRoverista a veľa o Land Rovery nevie. Už som si od Admina prečítal radu na palivovú nádrž.
Dík. Mark
Známy môjho otca si kúpil Land Rover Discovery Td5 ročník 1997 a chcel by niečo o tom aute vedieť. Poradíte na čo si dať pozor, čo sa najviac kazí a tak? On totiž nie je žiadny LandRoverista a veľa o Land Rovery nevie. Už som si od Admina prečítal radu na palivovú nádrž.
Dík. Mark
- Forsttimber
- tel.: 0903147342
- auto: Def 90 a ex D1 ,110
Re: Rady na Land Rover Discovery Td5
tvoj zmany nema motor TD5 ale 300TDi pretoze td5 sa zacali robit v modeloch DII od roku1999.
ja mam rovnaky velka spokojnost a ak je trosku zrucny tak si ho sam opravi
ja mam rovnaky velka spokojnost a ak je trosku zrucny tak si ho sam opravi
Real Land Rover is built, not bought
Aha. Tuším mal Land Rover TDi, potom Td5, teraz TD a TDV... Až tak ma nebaví Discovery 1, takže som to nevedel, koneckoncov by som nepotreboval ani rady.
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
dá sa nejako rozumne chápať Tvoj príspevok?Mark píše:... Až tak ma nebaví Discovery 1, takže som to nevedel, koneckoncov by som nepotreboval ani rady.

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.

Povieš mi prosím ťa koľko má 300TDi koní?
- Forsttimber
83KW cca 110HP
Naposledy upravil(a) Forsttimber dne 06 kvě 2009 21:08, celkem upraveno 1 x.
Díky Forsttimber. A palivová nádrž mala 135 litrov?
- Forsttimber
89L s rezervou, 80mormalne
A tá Honda Honda Crossroad sa vyrábala v Japonsku alebo ju vyrábal Land Rover? A povieš mi ešte, aká je maximálna rýchlosť modelu 300TDi a V8? Díky.
ty ses nejakej fakt rachlej, ne? ti je dvanact, ne? jak muze hondu vyrabet Land rover?
- Forsttimber
no o tej honde pocujem prvykrat vyzera to ako 200Tdi.
podla mna sa to nevyrabalo v uk to vyrabali japonci ti vedia vsetko okopirovat.
podla roku kedy ju vyrabali to museli kupit licenciu od LR lebo vtedy ju LR uz nevyrabal
a na tu rychlost to sa vykasli nikdy na nom nepojdes rachlejsie ako 130 aj to len malokedy
ale pisana je 147km
podla mna sa to nevyrabalo v uk to vyrabali japonci ti vedia vsetko okopirovat.
podla roku kedy ju vyrabali to museli kupit licenciu od LR lebo vtedy ju LR uz nevyrabal
a na tu rychlost to sa vykasli nikdy na nom nepojdes rachlejsie ako 130 aj to len malokedy
ale pisana je 147km
u V8 je maximálka 170km/h, ale jak píše kolega tento údaj u offroadu je zcela nepodstatný 

Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
Jasné, já by som s tým určite nešiel maximálkou, ale známeho to zaujíma. No a máte nejaké rady na čo si dať pozor?
Čti témata na tomto fóru a pokud něco nenajdeš pak se ptej, vše se tu probíralo a to několikrátMark píše:Jasné, já by som s tým určite nešiel maximálkou, ale známeho to zaujíma. No a máte nejaké rady na čo si dať pozor?

Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
Dobre, pozriem sa. 

Tak to se omlouvam, to jsem nikdy nevidel. Pisou, ze koupili prava. licenci od LR, ale nikdy jsem to teda nevidel.

V poriadku. Vieš, rozmýšľal som na nad tým, že Honda to hneď nemusela u seba vyrábať, iba Land Rover pre ňu. Ale myslím, že asi kvôli clu to zrejme robili v Japonsku. Veď načo by sa to aj volalo Honda. Inak, já som o tom tiež nevedel.