Škoda času a benzínu
Rozodně jsem tam byl naposled

Moderátor: Miky_CZ
To tam byli jenom tři účastníci, že jsi se umístnil na bedně??? ..... nebo jsi si vožná vylezl na bednu vod pivaTatar píše:mě se to docela líbilo, moravský krkouni nepřijeli viď Rudo tak sem se i umístil na bedně
nó ve střelbě sem byl druhej v trial- soft třetí á trial- hard taky druhejMešky píše:To tam byli jenom tři účastníci, že jsi se umístnil na bedně??? ..... nebo jsi si vožná vylezl na bednu vod pivaTatar píše:mě se to docela líbilo, moravský krkouni nepřijeli viď Rudo tak sem se i umístil na bedně
Tatar píše:mě se to docela líbilo, moravský krkouni nepřijeli viď Rudo tak sem se i umístil na bedně
To bych se cítil taky poškozen, měli tě určitě upozornit.eliott píše:když jsem platil startovné ve 14 hod., nikdo neřekl, že se bude brzy končit a vesele mě zkasírovali
Pořadatel NEMÁ PRÁVO být nevrlý, když vysolím 800CZKMiky_CZ píše:ja sem spokojeny s touhle akci uz jenom proto ze jsem poznal spoustu novych lidi pokecal podival jsem se na urcite upravy, ktere budu taky delat zkonzultoval atd.
poradatelsky to bylo misty odflaknute viz soft trial kdy meli treba megafonem vyhlasit napr co s temi koralky na konci ze se musi povesit a zatroubit a ne ze se kazdy chodil zvlast ptat poradatele to se pak ani nedivim ze byli nevrli kdyz se jich kazdou chvili chodil nekdo na neco ptat
Taková Sosnová je o mnoho poučnější, a máš to blížMiky_CZ píše:ja sem spokojeny s touhle akci uz jenom proto ze jsem poznal spoustu novych lidi pokecal podival jsem se na urcite upravy, ktere budu taky delat zkonzultoval atd.