jsem tu nový

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
Marťas
auto: Discovery 3 4.4 V8

Re: jsem tu nový

#21 Příspěvek od Marťas » 08 črc 2009 22:33

Steve píše:
Keram píše:A tady máš video co dovede seriova D2 http://www.youtube.com/watch?v=Zvn8lZ2F ... re=related
Jsou ale i takoví, co bych jim ruce urazil!! :twisted:
I když to není D.II, neomlouvá je nic...
http://www.youtube.com/watch?v=XhDpSFe8Dyk&NR=1
Omlouvám se OT, ale nevíte někdo proč vždycky, když dostane disco ránu do podvozku, tak se mu rozsvítí výstražné?
Range Rover 4.6 Mk II

Colonel

#22 Příspěvek od Colonel » 08 črc 2009 22:46

Stalo se mi to taky v Rumunsku, byl nejakej vetsi skok na silnici, do kteryho jsem najel trochu rychlejc a spustilo to vystrazny, ktery nesli nijak vypnout, musel sem vypnout zapalovani a tim se vyradili. Docela jsem se lek, co se deje. Mozna to ma byt nejakej system na upozorneni proti a vzadu jedoucich, ze se autu mohlo neco stat a budes zastavovat....nevim, mozna nekdo bude vedet presne o co jde.
Disco I Modroush - holátko

JRC

#23 Příspěvek od JRC » 09 črc 2009 06:58

Zdar, mělo by tam být čidlo, které snímá náraz - jestli se nepletu, má odemykat zámky a rozsvítit varovná světla. Petr
Discovery II Td5

Marťas
auto: Discovery 3 4.4 V8

#24 Příspěvek od Marťas » 09 črc 2009 21:19

Díky, to je zajímavý, další finta jak se dostat do Disco :-D Akorát, když jsem jezdil s D1, tak mi to dělalo každou chvili, musel jsem vypnout motor, aby to přestalo. To neni moc vychytany.
Range Rover 4.6 Mk II

moon13

#25 Příspěvek od moon13 » 09 črc 2009 21:33

Keram píše:Jestli to nemyslíš s terenem vážně tak by byl možná lepší freelander,ne?
A i ta verze s kombikem se mi nezdá špatná. No a jak jsi se ptal autamat/manual tak ja osobně by jsem volil automat je to ohromě pohodlný a hlavně ve městě je to fakt paráda :ty jeden...:
:? zase něco proti Friťákovi :shock: :D :D :D

Ne sranda...
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6

Keram
auto: BMW
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Keram » 09 črc 2009 21:47

moon13 píše:
Keram píše:Jestli to nemyslíš s terenem vážně tak by byl možná lepší freelander,ne?
A i ta verze s kombikem se mi nezdá špatná. No a jak jsi se ptal autamat/manual tak ja osobně by jsem volil automat je to ohromě pohodlný a hlavně ve městě je to fakt paráda :ty jeden...:

Ne sranda...
To nebylo určitě proti Free :-) s free 2 jsem jel v AMT a je to parádni auto :ty jeden...: oproti Hondě CR-V atd. fakt paráda

moon13

#27 Příspěvek od moon13 » 09 črc 2009 22:21

Ne sranda...[/quote]

To nebylo určitě proti Free :-) s free 2 jsem jel v AMT a je to parádni auto :ty jeden...: oproti Hondě CR-V atd. fakt paráda[/quote]

Okej.... :lol: :lol: :lol: Kdyby jsi věděl, kde už jsem se s ním jakože vyhrabal!!!
A to ještě nebyly pneu... a ty brzy budou. Však počkejte, já vás všechny za čas překvapím, co z toho bude!
Třeba zítra už budu mít nálepky :D :D :D

No nic....
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6

Steve
auto: D.I manuál 1997

#28 Příspěvek od Steve » 09 črc 2009 22:55

Marťas píše:Díky, to je zajímavý, další finta jak se dostat do Disco :-D Akorát, když jsem jezdil s D1, tak mi to dělalo každou chvili, musel jsem vypnout motor, aby to přestalo. To neni moc vychytany.
Řekl bych, že to funguje jen když je odemčeno a klíč v poloze 1, protože po vypnutí (alespoň mě) nejede ani rádio, ani brzdová světla, zásuvka....A tak proč by byly zapnuté nárazové ochrany?
Ale souhlasím, stejně se bojím, že se jednou do auta nedostanu.... :)
Discovery je životní styl.

Odpovědět