A pak na nas nemaj bejt lidi n.....ý!!!

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
Jenda
tel.: 775 391 907
auto: 110

A pak na nas nemaj bejt lidi n.....ý!!!

#1 Příspěvek od Jenda » 18 črc 2009 14:35

Dopoledne jsem byl z duvodu deste vencit hafana na louku u baraku a kdyz jsem se vracel,priritil se tam frajirek se zlutym Wranglerem a zacal tam jezdit rodeo.Podotykam ze tam neni cesta,je to oficialni louka urcena k venceni psu a vedle je detsky hriste.Nez jsem k nemu stihnul dobehnout stacil dotocit paty hodiny a kdyz me videl,slap na to a ujel.
Protoze se ve me varila krev,bezel jsem dom pro auto a vzhledem k tomu ze nedaleko je autobazar(expresscar.cz),napadlo me ze to byl nekdo od nich.Takhle tu semtam testujou autaky normalne.Jeep tam meli schovanej za boudou,tak me nenapadlo nic lepsiho nez vyrazit na nedalekou sluzebnu MP.Tam me vyslechli,rekli ze nic delat nemuzou a ze je to tvrzeni proti tvrzeni a ze se s tim neda nic delat :Ja blb: Tak jsem si chlapce nasel na internetu a zavolal tam,nez jsem vsak stihl rict co me tizi,polozili mi telefon.Ted jen doufam ze si me podle cisla najdou :?
Pak na nas lidi nemaj bejt nasrany kdyz videj hovado s offroadem jak lita po louce ze ktery zas jak sileny litaj bazanti a koroptve,protoze hovado chtelo ukazat zakaznikovi jak to jede.
A proc to sem pisu :?: Jen tak ,pac sem nasranej a neumim se prat.Jinak bych tam uz vletel a poresil to sam a bez cajtu.Pak ma mit clovek uctu a respekt k uniforme :Ale fuuj:
Nemusite na to reagovat ,asi sem se jen potreboval vypsat :roll:
Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info

charlie.tramp
auto: LR Discovery I 300TD

Re: A pak na nas nemaj bejt lidi n.....ý!!!

#2 Příspěvek od charlie.tramp » 18 črc 2009 16:41

Zdarec, tak to já mám podobnou zkušenost z takovým kreténem. Tady se zase šplhal jeden soplák ze Samurajem u nás v CHKO, kde si člověk pomalu nedovolí ani odplivnout. Takže když pak někdo nadáva se ani nedivím. :Ale fuuj: Lidi jsou zkrátka různý.
Charlie of Highland

Josef-Z (Jugin)
tel.: 773492666
auto: Discovery 300TDi

#3 Příspěvek od Josef-Z (Jugin) » 19 črc 2009 10:29

Na takové nejsu ani slova :evil: !!! Pojezdit mu ten jeho bazar a zamačkat mu ten kšeft do země!!
Přílohy
238px-Batman_(truck).jpg
238px-Batman_(truck).jpg (19.91 KiB) Zobrazeno 3439 x
Discovery 300 TDi automat alijaz: "cihla" na cestování to nejlepší!

Acon
tel.: 00421910600711
auto: DII TD5 1999

#4 Příspěvek od Acon » 20 črc 2009 10:01

pridám príhodu z iného súdku.
Stalo sa to pred pár rokmi. Cestoval som z Banskej Bystrice do Nitry. Cestou som v spätnom zrkadle pozoroval čierny MB ako bezohladne a riskantne predbiehal bez ohladu na obmedzenia rýchlosti a plnú čiaru. Neskôr predbehol aj mňa a vzápätí starý Favorit tak, že ho ho vytlačil až na krajnicu a málo chýbalo, aby skončil v asi 4m zráze. Vodič Favoritu sa zrejme neubránil primeranej gestikulácii. Po pár 100m sme zostali stáť na semaforoch kvôli rekonštrukcii mosta. Spolujazdec z MB, Vyholený mladík vystúpil, podišiel k favoritu v ktorom sedel manželský pár v dôchodkovom veku, odkopol im spätné zrkadlo a volal vodiča von s tým, že si to s ním vybaví. 2 autá pred MB stála zelená Discovery. Vystúpil veľký, ozaj veľký bradatý chlap v polovníckom obleku, otvoril zadné vráta z držiaku na zbrane zobral brokovnicu a rozvážnym krokom kráčal zozadu k mladíkovi. Vodič z MB chcel vystúpiť, ale posunok brokovnice ho zastavil. Keď bol asi 3m pred Favoritom, vystrelil do vzduchu, vyholená hlava išla v momente do kolien, možno sa aj posral. Chlapík mu nepovedal ani slovo, len mu brokovnicou naznačil, že si má sadnúť do MB a pomaly odkráčal k svojej Disko. Neskôr som predbehol aj MB aj Disko a ešte dlho som sledoval v spätnom ako sa MB bojí predbehnúť Disko, ktorá ani po dialnici nešla viac ako 90km/h.

plno magorov jazdí na osobákoch a nikto to nezovšeobecňuje, ale stačí na ulici jeden off a už je to bezohladný ničiteľ prírody :(
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.

DjALF
auto: Toyota LC 100
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od DjALF » 20 črc 2009 12:48

Acon: tak to musel byt hustej typek s chladnou hlavou :Sorry: (tak je jim třeba)
Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/

Acon

#6 Příspěvek od Acon » 20 črc 2009 16:05

to asi áno. Zrejme bol vhodne situovaný a hlavne rátal so sympatiami všetkých prizerajúcich. Bolo ich hodne keď sa to celé odohralo počas pracovného dňa na jednom z najhlavnejších ťahov cez Slovensko za plnej premávky.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.

will.26

#7 Příspěvek od will.26 » 20 črc 2009 16:55

tak to je nářez :lol: ten týpek se asi fakt musel posrat :lol: ne že bych byl škodolibý ale tak mu třeba

moon13

#8 Příspěvek od moon13 » 20 črc 2009 18:06

will.26 píše:tak to je nářez :lol: ten týpek se asi fakt musel posrat :lol: ne že bych byl škodolibý ale tak mu třeba
On se 100% posral a pochcal!!! :D

Mám pocit, že na vypatlaný paka narážíme alespoň jednou týdně.
A někdy je to fakt o život.
Abych se obhájil, tak musím říct, že od té doby co máme LR, tak jsem úplně jinej řidič :wink:

Ale paradox je ten, že občas se jedu projet do lesa a mám z toho divný pocit...ale baví mě to,
když pak ale vidím čtyřkolkáře, jak to tam krosí a ničí, tak jsem uplně v klidu.
Hned si připadám skoro jako ochránce přírody.
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6

Acon

#9 Příspěvek od Acon » 21 črc 2009 10:47

mám za sebou obdobie keď som jazdil rýchlo a pravidelne prekračoval rýchlosť, no vždy som sa snažil o ohľaduplnosť a v obciach som jazdil predpisovo. Neskôr ma viac bavila pohodová a pohodlná jazda napriek tomu, že výkon auta umožňoval viac. Teraz, keď mám LR tak si vychutnávam jazdu po ťažko zjazdných starých lesných cestách a to, že sa dostanem tam, kde by som sa za iných okolnosti nikdy nepozrel. Na prírodu som háklivý a serú ma ľudia, ktorý sú k nej bezohladný.
moon13 píše:
will.26 píše:.....
Ale paradox je ten, že občas se jedu projet do lesa a mám z toho divný pocit...ale baví mě to,
když pak ale vidím čtyřkolkáře, jak to tam krosí a ničí, tak jsem uplně v klidu.
Hned si připadám skoro jako ochránce přírody.

to je ako s nami offroaďákmi, tiež nás hádžu do jedného vreca. Mám kamošov, ktorý majú štvorkolky a používajú ich na prácu a pohodovú jazdu prírodou. Tiež nad nejakou uvažujem. Zasa je to iný zážitok z jazdy. Je to ako vo všetkom, vždy sa nájdu kreténi, ktorý to všetko pokazia.

Odpovědět