-silemloky všechny nové
-ložiska v kolech nové
-koreční ramena vyměněna přední i zadní
-tlumič řízení (byl nový cca před 2roky OME) že by ?
-uvažoval jsem s Jirkou o zdvojení tlumiče řízení, pak jsme od toho upustili. Důvod byl, že by se nevracel volant do 0 polohy
-všechny čepy na nápravě vyměněny
-obě rejdové koule vyměněny
-rozšiřující podložky pod kod koly, vystředěny (udělali jsme přesné středící kroužky, přesně na pr. středovéch otvorů v discích)
-kola vyváženy snad 5x pro ověření
-Pružiny mám pro zátěž, tedy +150Kg a ta zátěž tam u mně je, bez diskuze
-prostě nevím................
Co ale hodně pomohlo, bylo vystředění kol na nábojích. V discích jsou větší díry a když nasadíš kolo, lehce dotáhneš, pak dáš na "zem" a dotahneš napevno, může se kolo "vyosit". Správně by měli kolo vystředit kužely na kolových maticích vůči kuželovým odvorům v discích, ale není to asi tak přesné... Změř tedy vůli v jednotlivých bodech po kružnici, mezi diskem a nábojem kola. Je stejná ve všech bodech ?
Dále to můžou dělat "oválně vytahané" díry k upevnění kola na náboj. Tzn. jestli jsi měl někdy málo dotáhlá kola, díry se prostě jízdou "vytáhnou" a pak již je nikdy, nevystědíš, ať je dotáhneš, jak chceš silně. Kolo prostě v těch oválech pří jízdě "pracuje" a náprava pak vibruje. Takové disky snad jedině vyhodit...
Zkus si ještě půjčit kola od někoho jiného z Defíka, nasaď je a uvidíš po projetí, jestli to nezmizí. Jestli ano, budou to s největší určitostí ty oválné díry... Každopádně, než budeš cokoli dalšího měnit, zkus jiná kola !
Já mám toto vše v pořádku a přesto mně to dělá

Jediná co mně napadé v mém případě je:
-když jsem tam dal s Jirkou BFG MT 285/75x16 zmizelo to ! Alespoň se to neprojevilo po dobu co jsem je tam měl. Pak jsem je prodal Lubošovi.
-nasadil jsem BFG AT 285/75x16 a dělá to zase
-čekám na nové BFG MT KM2 255/85x16, které nasadím na nové disky a UVIDÍME !
-jestli to zmizí, bude to paráda
-jestli ne, oddělám podložky pod koly, to je poslední co mně napadá...
-PAK UŹ BUDU BEZRADNÝ !!!