No jo, ale LR je úplně jinačí styl, LR není o rychlosti....Keram píše:1100 koní a 0-300km/h za 10 sekund za tolik nemají některé LR ani na 100 km/h

Moderátor: Miky_CZ
No jo, ale LR je úplně jinačí styl, LR není o rychlosti....Keram píše:1100 koní a 0-300km/h za 10 sekund za tolik nemají některé LR ani na 100 km/h
však jasny, LR je srdcovka jak víme všichni jen uvadím ten poměr jen pro zajímavost, že defík ještě není ani za 100km/h a ta cobra tam už má 300km/h.PavelU píše:No jo, ale LR je úplně jinačí styl, LR není o rychlosti....Keram píše:1100 koní a 0-300km/h za 10 sekund za tolik nemají některé LR ani na 100 km/h....jinak pěkná hračička.
PavelU píše:V pohodě, ono i Cobra bude určitě srdcovka, já jenomže LR není o rychlosti, ale tak nějak takto. Tož tak.
ánoánoáno...jojojojo....PavelU píše:V pohodě, ono i Cobra bude určitě srdcovka, já jenomže LR není o rychlosti, ale tak nějak takto. Tož tak.
jj, včera už jsem objednal černý pičaplechybrudr píše:Se us divas jak potunis 110ku
PavelU píše:Video pro všechny polárníky a Rudu, sice je to Toyota, ale co...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=WNkvASxfEWQ