Taky reseni pokud ti nevadi ze zabira malinko jinak-buri- píše:Ja jsem jen posunul sterac na tisicihranu a kousek vis a bylo.

Moderátor: Miky_CZ
Taky reseni pokud ti nevadi ze zabira malinko jinak-buri- píše:Ja jsem jen posunul sterac na tisicihranu a kousek vis a bylo.

Jsem zkoušel teď pohledat na netu a je pravda, že se objevují čím dál více na fotkách a tak. Jenom ještě ne v Evropě, třeba Japončíci už jezdí, takže ve výrobě podle mě makají.DjALF píše:Ha díky,tohle tema jsem prehlídl. ja jen,ze jsme to tu probíraly,uz kdysi tak jestli nejaky posun.a nic

no ja si pockam,ptz si myslim,ze v bocnim naklonu budou uklouzavat vice nez ty predesle.PavelU píše:Jsem zkoušel teď pohledat na netu a je pravda, že se objevují čím dál více na fotkách a tak. Jenom ještě ne v Evropě, třeba Japončíci už jezdí, takže ve výrobě podle mě makají.DjALF píše:Ha díky,tohle tema jsem prehlídl. ja jen,ze jsme to tu probíraly,uz kdysi tak jestli nejaky posun.a nic
Ten rozdil je opravdu minimalni, sterac z puvodni polohy je zvedlej ani ne o centimetr.pablo.gs píše:Taky reseni pokud ti nevadi ze zabira malinko jinak-buri- píše:Ja jsem jen posunul sterac na tisicihranu a kousek vis a bylo.
...než dojedou přes Japonsko budu mít po dovolený a disky asi nevyšly se mi človíček neozývá, teď by mi stačil aspoň jeden na rezervu...na COOPER STT se bude čekat měsíc a půl, ale prý budou tady na skladě...Rumunsko jsem letos odpískal, pojedeme do alp tam se s COOPER ATR nebojím a bude to pohoda...PavelU píše:Jsem zkoušel teď pohledat na netu a je pravda, že se objevují čím dál více na fotkách a tak. Jenom ještě ne v Evropě, třeba Japončíci už jezdí, takže ve výrobě podle mě makají.DjALF píše:Ha díky,tohle tema jsem prehlídl. ja jen,ze jsme to tu probíraly,uz kdysi tak jestli nejaky posun.a nic

Co je to za gumy, výrobce(znám jenom tlumiče, jestli se nepletu)
 Co je to za gumy, výrobce(znám jenom tlumiče, jestli se nepletu) 

odkaz
 odkaz
 )  Zkusil jsem jen tak zlehka sjet ze silnice a prijde mi ze uplne super... ale nemam zkusenosti a jsem offroudovy nedochudce .) Fotky auta zatim nemam ale pokusim se je nafotit jak to pujde... .)
 )  Zkusil jsem jen tak zlehka sjet ze silnice a prijde mi ze uplne super... ale nemam zkusenosti a jsem offroudovy nedochudce .) Fotky auta zatim nemam ale pokusim se je nafotit jak to pujde... .)V tomhle tematu mas fotky obojiho, pripadne se podivej do tematu Vseobecny pokec- tema predvedte se nebo tema predtim a potom... najdes tam foto vsech moznych variant... Nevim jestli auto hodlas i dostatecne rozsirit ale ja bych ti to doporucil...zi.co píše:Zdravím všetkých.
Tak poraďte niekto, resp. pošlite foto auta ak máte obuté 235 a 265.
Vďaka
Jaký máš rozměr těch gumHonzan píše:Tak kdyby to nekoho zajimalo - po shaneni vsech moznych variant (pro bfg,pak kumho kl71 jsem byl rozhodnutej ale nebyli) jsem skoncil u cooper discoverer stt 235-80.
Auto na nich vypada skvele, na silnici sedi taky dobre, hluk bych rekl ze do 90 v pohode do 120 snesitelny a pak uz je to jedno (v porovnani s defikem je to porad tichy stroj) Zkusil jsem jen tak zlehka sjet ze silnice a prijde mi ze uplne super... ale nemam zkusenosti a jsem offroudovy nedochudce .) Fotky auta zatim nemam ale pokusim se je nafotit jak to pujde... .)
 Není to náhodou 235/85R16
  Není to náhodou 235/85R16  

samozrejme mas pravdu s rozmerem, to je tak kdyz pises a telefonujes pri tom.PavelU píše: Jaký máš rozměr těch gumNení to náhodou 235/85R16

Kde jsi sháněl ty Kumha KL71, žes je nesehnal, v Paddocku je mají a navíc za pěkný peníze...

moon13 píše:Tak dnes mě v 7 ráno překvapil telefonát, že pro mě mají pneumatiky, jestli je chci dovézt!?
Docela mě tím překvapili, protože mi z obchodu neposlali e-mail s potvrzením a ani mi předem nezavolali! Zjímavý!
Tak jsem řekl PPL, že mi je můžou v pondělí dovézt!
Moc se těším...ale jinak teda dodací doba místo 3 týdnů 1 týden.
Takže takhle by to mělo vypadat.... Na doporučení MRAKa a jiný jsem objednal ContiCross AT.
PS: No moc by mě zajímalo, jak to vypadá na autě. Nemáte je někdo nahožený, že by jste mi sem dali foto?