Honza
Moderátor: Miky_CZ
Malá Adélka je celý taťka...MOPADŽI píše:Tak pěkně rosteme a jezdíme na výlety Defíkem, což se nám velice líbí
Všem strejdům, děkuji, že mně tak krásně zapili (proto rostu jako z vody) a dalším strejdům garantuji, že zapíjet mně jistě budou dodatečněDůvod bude stále
A není podobná i na strejdy?PavelU píše:Malá Adélka je celý taťka...MOPADŽI píše:Tak pěkně rosteme a jezdíme na výlety Defíkem, což se nám velice líbí
Všem strejdům, děkuji, že mně tak krásně zapili (proto rostu jako z vody) a dalším strejdům garantuji, že zapíjet mně jistě budou dodatečněDůvod bude stále
![]()
Aby nerostla, strejdové se při zapíjení neflákali a brali to zodpovědně...
Hm. Něco špatnýho jsi snědl. To se staneJenda píše:...no pekny to bylo.Musel jsem tam jeste zustat,neb jsem se motral a bylo mi zle![]()
Mam tam nejaky OKNO,to od toho okamziku presunuti se k pipe.Pak uz moc netusim![]()
Taky byla nejaka ostuda(),doufam ze jsem pak moc neblekotal
![]()
Dekuji,bylo prima party![]()
Honza
Tak rád bych býval přidal svůj díl na zdraví té malé defendristkyMOPADŽI píše:Tak pěkně rosteme a jezdíme na výlety Defíkem, což se nám velice líbí
Jendo asi špatná brzda, nebo cooo...Jenda píše:...no pekny to bylo.Musel jsem tam jeste zustat,neb jsem se motral a bylo mi zle![]()
Mam tam nejaky OKNO,to od toho okamziku presunuti se k pipe.Pak uz moc netusim![]()
Taky byla nejaka ostuda(),doufam ze jsem pak moc neblekotal
![]()
Dekuji,bylo prima party![]()
Honza