Pojistná událost v zahraničí
Moderátor: Acon
Pojistná událost v zahraničí
V Maďarsku mi kámen od kola jiného auta rozbil čelní sklo. Máte zkušenost jak dlouho trvá likvidace když se to stalo v Maďarsku?
Disco II, 265:75:16, 2" lift, Safari Snorkel, CB, pevnostní nárazník, naviják.....
Re: Pojistná událost v zahraničí
Nevím jak v Maďarsku, ale ve Francii mi našťouchl auto Litevec a prachy jsem dostal až za 11 měsíců i přes to, že jsem si doslova vykručel zápis od četníků.
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
-buri- píše:V Maďarsku mi kámen od kola jiného auta rozbil čelní sklo. Máte zkušenost jak dlouho trvá likvidace když se to stalo v Maďarsku?
Na todle je dobrý připojištění čelního okna.No ale to je už asi pozdě.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
-
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
Buri, pokud máš připojištěné čelní sklo, nechej Maďarsko Maďarskem, nahlas to jako událost tady u nás a nech si to hned vyměnit. Nekomplikuj si to. Dobře radím. S

Když jsem si připojišťoval sklo u nás, stálo mě to pět set ročně, a dáma za přepážkou se pouze zeptala, jestli je okno nyní v pořádku. Vidět ho nechtěla 

Pripojistene sklo mam, takze to je v pohode. Musim navic do konce roku na technickou takze to musim vyresit do te doby.
Zapis od policii nemam protoze madar zmizel v ulickach mesta.
Zapis od policii nemam protoze madar zmizel v ulickach mesta.
Disco II, 265:75:16, 2" lift, Safari Snorkel, CB, pevnostní nárazník, naviják.....
-
- Kontaktovat uživatele:
Nekomplikuj si věc nějakým zápisem. Viníka neznáš a tohle se ti stalo. Žádné zbytečné detaily. Nahlásíš telefonem a jdeš si hned vyměnit sklo. S

-
- Kontaktovat uživatele:
Těch 500,- je na to, že se tě v podstatě nikdo nebude zbytečně vyptávat. Provede se formální zápis a hotovo. Taková je praxe.

Takze ted jen zavolat na pojistovnu a nahlasit poj udalost. A bude jedno jestli to je tady nabo v Madarsku.
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Jezdím ve Zlíně do firmy, která se zabývá výměnami autoskel a s pojišťovnou zařídí vše oni, jenom jim nahlásím, že je sklo pojištěné a číslo pojistky... 

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Chlapi nejake reference na autosklare v Brne? Lassy, Roger a pod...
Diky
Diky