Spotreba
Moderátor: Miky_CZ
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Já jsem holt amatér.Po silnici okolo 13 litrů a naposled při kochání se v přírodě to ukázalo 25,5 litru.Kdybych se tam pohyboval non stop,tak by tam musela být sada benzinek.
p.s. jasně že s automatem a 255/55/19 MT.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Tak teď si vem ten Island to je taky takový kochání přírodou to aby si vezl do foroty aspoň dvě bandasky štávy pro D3RudaK píše:Já jsem holt amatér.Po silnici okolo 13 litrů a naposled při kochání se v přírodě to ukázalo 25,5 litru.Kdybych se tam pohyboval non stop,tak by tam musela být sada benzinek.![]()
![]()

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
Možná jsi měl Rudo přeci ten střešní stan koupit a auto vyplníš kanystry s naftou, a nebo tam dáš ty barely jak máš na fotceRudaK píše:Já jsem holt amatér.Po silnici okolo 13 litrů a naposled při kochání se v přírodě to ukázalo 25,5 litru.Kdybych se tam pohyboval non stop,tak by tam musela být sada benzinek.![]()
![]()

- kudrnac
- tel.: 603 269 399
- Kontaktovat uživatele:
Když čtu předchozí příspěvky tak je to sci fi, protože jsem ještě nikdy na plnou nádrž nenajel 950 km maximálně 700 a to jsem se hodně snažil. Asi je ta má discárna rozežraná. Je také fak, že v pondělí večer jsem jel Praha nuselák sjezd z D2 do Břeclavi za 1 hod. 50 minut a tam jsem se pod 15 litrů určitě nedostal.
jojo najedu na plnou nadrz skoro 1000 km kdyz se clovek trochu kontroluje....Kaprun tam a zkoro zpatky....kudrnac píše:Když čtu předchozí příspěvky tak je to sci fi, protože jsem ještě nikdy na plnou nádrž nenajel 950 km maximálně 700 a to jsem se hodně snažil. Asi je ta má discárna rozežraná. Je také fak, že v pondělí večer jsem jel Praha nuselák sjezd z D2 do Břeclavi za 1 hod. 50 minut a tam jsem se pod 15 litrů určitě nedostal.