Zdravím z Lipna .
Poradí mi prosím někdo, kde se dají koupit na disko I. hadice k chladiči , zejména pak hadice, která vede ze spodní části motoru k vodní pumpě-termostatu a k chaladiči (je to takový pavouk).
Prosím ještě o jednu radu. Při jízdě -při přejíždění přes nerovnosti -výmol, kanál apod. občas ne pravidelně se od přední nápravy ozve takové cvaknutí - cinknutí , nevím co to je prolez jsem vše. Vyměnil komplet brzdy. Vše funguje, jak má.
Děkuji za Vaše rady . Zkušeností mám zatím málo. Disko vlastním pouhé 3 měsíce.
Koupě náhradních dílů
Moderátor: Miky_CZ
- Admin
- Admin fóra
- tel.: +420 777 883 488
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupě náhradních dílů
Hadice co potřebuješ je na pozici č.4
Cena 635,-
Cena 635,-
- Přílohy
-
- tdi.JPG (29.96 KiB) Zobrazeno 2171 x
- Admin
- Admin fóra
- Kontaktovat uživatele:
tyčky stabilizátoru, uložení přední nápravy a držák klobouku předního tlumiče,MilošLipno píše:Prosím ještě o jednu radu. Při jízdě -při přejíždění přes nerovnosti -výmol, kanál apod. občas ne pravidelně se od přední nápravy ozve takové cvaknutí - cinknutí , nevím co to je prolez jsem vše.
- Admin
- Admin fóra
- Kontaktovat uživatele:
Pokud budeš schánět jakékoliv náhradní díly tak piš do poptávky náhradních dílů !
-
děkuji všem za radu. Vyměním zprávu dám, jak to dopladlo.
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Hadice mám skladem, pokud budeš mít cestu do ČB, můžem auto prohlédnout, uvidíme, co najdem na podvozku.MilošLipno píše:Zdravím z Lipna .
Poradí mi prosím někdo, kde se dají koupit na disko I. hadice k chladiči , zejména pak hadice, která vede ze spodní části motoru k vodní pumpě-termostatu a k chaladiči (je to takový pavouk).
Prosím ještě o jednu radu. Při jízdě -při přejíždění přes nerovnosti -výmol, kanál apod. občas ne pravidelně se od přední nápravy ozve takové cvaknutí - cinknutí , nevím co to je prolez jsem vše. Vyměnil komplet brzdy. Vše funguje, jak má.
Děkuji za Vaše rady . Zkušeností mám zatím málo. Disko vlastním pouhé 3 měsíce.
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com