s citem, tanecky predvadim pouze v uzkem kruhu pratelPavelU píše: Legrace bude doufám i bez Hummera, dlouho nebyl žádný tanečekkolik mám nabalit rumu
![]()
![]()

Moderátor: Miky_CZ
s citem, tanecky predvadim pouze v uzkem kruhu pratelPavelU píše: Legrace bude doufám i bez Hummera, dlouho nebyl žádný tanečekkolik mám nabalit rumu
![]()
![]()
low píše:s citem, tanecky predvadim pouze v uzkem kruhu pratelPavelU píše: Legrace bude doufám i bez Hummera, dlouho nebyl žádný tanečekkolik mám nabalit rumu
![]()
![]()
a treba tam ani ta bila hruza nedojede
Bílá hrůza tam dojede, co by tam nedojela, přece ty auta jsou opravitelné kladivem, do soboty večer to stihneš...low píše:s citem, tanecky predvadim pouze v uzkem kruhu pratela treba tam ani ta bila hruza nedojede
Super !erik píše:Tak Huston nam schvalil odlet... V patek prijedu do soboty dopoledne... only D3...
Defik tlaci a dobre netopi, jede pomalu etc...
Prijedu s Patrikem z Ovy ...
Pěkná videa, Pavlíku.PavelU píše:Jede s Tatarem...
PavelU píše:Jo to by mohla, má to kousek, na mě posledně nezůstal...
S kudrnacem jsem vcera mluvil a pokud mu to okolnosti dovoli ... , tak prijede i s veteranem...MOPADŽI píše:Super !erik píše:Tak Huston nam schvalil odlet... V patek prijedu do soboty dopoledne... only D3...
Defik tlaci a dobre netopi, jede pomalu etc...
Prijedu s Patrikem z Ovy ...
Už jsou na DIII Mtéčka ?
Kudrnáč dojede, nevíš ?
Kubas38 píše:![]()
čustak bude to venku nebo v hospůdce? Už se tady někdo ptal ale nějak jsem nenašel odpověď.
Jenda píše:Ja dotahnu takovej postarsi easy-up jako je tento,jen bez bocnic a 2,5mx2,5m http://www.pujcsi.cz/detail.php?id=4296 + plachta.
Honza
Už jsou hotový. MilošIIMiky_CZ píše:a co ty nalepky budou?