Safraporte píše:hmm, auto mi hučí jak tank, předek tluče jak permoník a motor škube jak před posledním tažením (a není čas opravovat) ... takže poznávání lidí odložím na jiný srázek![]()
Dojeď.Cesta v odtahovce ubíhá pěkně ( mám vyskoušeno )
Moderátor: Miky_CZ
Safraporte píše:hmm, auto mi hučí jak tank, předek tluče jak permoník a motor škube jak před posledním tažením (a není čas opravovat) ... takže poznávání lidí odložím na jiný srázek![]()
Ty ho z toho brzo udělášmoon13 píše:Zase tam budu vypadat s tím jedním Frílendrem jak exotSafraporte píše:hmm, auto mi hučí jak tank, předek tluče jak permoník a motor škube jak před posledním tažením (a není čas opravovat) ... takže poznávání lidí odložím na jiný srázek![]()
![]()
Asi se napiju a budu si představovat, že mám Defíka.
Vezmeš to promítání o Indii ?Rosi píše:Změna je život
Nakonec se zadařilo, přijedem s Honzou (DI) pátek večer - sobota do obeda cca.
O samolepku už jsem žadonil, takže nezbývá než se těšit...
To bych nedělal, to by nemuselo dobře dopadnout, pro toho FII...moon13 píše:Asi se napiju a budu si představovat, že mám Defíka.
To si děláš srandu, newill.26 píše:ja řízky neberu..na kotárech jsem jich měl hafo a nikdo to nechtěl žrat......až po usilovném přemlouvaní
Tak s tím opatrně, aby Moonova cesta 2 nevedla náhodou k blízkému penzionu pro dlouhodobé rekreacemoon13 píše: Zase tam budu vypadat s tím jedním Frílendrem jak exot![]()
moon13 píše:Zase tam budu vypadat s tím jedním Frílendrem jak exotSafraporte píše:hmm, auto mi hučí jak tank, předek tluče jak permoník a motor škube jak před posledním tažením (a není čas opravovat) ... takže poznávání lidí odložím na jiný srázek![]()
![]()
Už to máš nějak domluvené? Já jedu vyzvednout auto k Eliottovi zítra v noci a v pátek frčím do Mohelnice... tak dej vědět. Nejlépe přes Eliotta.miso píše:kto ma cestu cez eliotta do mohelnice este stale sa ku mne nedostali suciastky.prosiiiiim
hahaha, no asi tak nějak mi hrajeTatar píše:Safraporte píše:hmm, auto mi hučí jak tank, předek tluče jak permoník a motor škube jak před posledním tažením (a není čas opravovat) ... takže poznávání lidí odložím na jiný srázek![]()
tak to je asi auto toho švýcarskýho hudebníka jak v Jáchyme hoď ho do stroje né a koukej přijed páč jezdíme opatrně přece nejsme tataři né
No Karel nepřijede tak nějakýho Japonce tam asi budem potřebovat,aby bylo koho navijákovatKangaroo píše:Nejsem organizátor, ale z důvodu toho, že tam byl minule Karel s toy, co zavést pravidlo, že na sraz LR může vždy jen jedno auto cizí značky. Budeme mít s koho si utahovata LR sraz to nezvrhne jinam.
PavelU píše:Péťa nebo Páťa to je fuk, u mě dobrý...