Příspěvek
od Acon » 14 lis 2009 19:53
Na dálnici zácpa, šílená fronta aut, řidiči vylejzají a ptají se co se děje. Zepředu jde chlap a říká: "Silnice je zatarasená skupinou Rómů, kteří vyhrožují, že když nedostanou 100 000,- korun, tak se upálí. Tak tu dělám sbírku."
"A kolik už jste vybrali???"
"23 litrů benzínu, 26 litrů nafty, šest zapalovačů a jedny sirky."
Křižovatka a uprostřed stojí blondýna a když neví koho má pustit, či jak objet, tak se zase nemůže rozjet a chcípne jí to. po půl hodině to cchlap co stojí za ní nevydejchá, vystoupí a ptá se jí jestli vůbec dělala autoškolu? a blondýnka se něj podívá těma velkejma očima jaký blondýny mívaj a povídá mu smrtelně vážně: No rozhodně jsem jí dělala víckrát jak vy...
Dva chlápci si vyrazej na tůru do hor, cestou se zastavěj u kamený hluboký studně ,že si odpočinou.
Jak tam tak sedí tak jeden hodí dolů kámen.......poslouchá ......a nic
veme pořádnej balvan hodí ho dolů..................zase nic!!!
tak koukaj kolem a uviděj starej železniční pražec (asi od důlní dráhy)
dorvou ho přes okraj a hoděj dolů a poslouchaj................
jak tam tak stojej najednou okolo nich proběhne koza a skočí do tý studně
Chvíli na sebe udiveně koukaj co to jako mělo bejt, až se za nima
ozve hlas otočej se a tam nějakej místní děda:
"Chlapi, neviděli jste tady někde mojí kozu?"
chlapi jednohlasně " Teď tady jedna proběhla a skočila do týhle stuně"
děda se v klidu votočí a říká
"Tak to nemohla bejt ta moje , ta moje byla přivázaná k železničnímu pražci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Johny si chtěl užít se sekretářkou ve své kanceláři, ale ona měla přítele.
Jednoho dne se Johny cítil tak bídně, že se před ni postavil a řekl:
"Dám Vám 1000 dolarů když mi dopřejete chvilku potěšení", ale ona odpověděla
"V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ !! "
Johny řekl: "Budu rychlý. Hodím Vám peníze na zem, Vy se ohnete a než je
stačíte zvednout tak budu hotov".
Dívka se na okamžik zamyslela a nakonec řekla, že by se chtěla poradit
se svým přítelem.
Tak večer vše vyprávěla svému příteli a on ji řekl: "Řekni si o 2000
dolarů /a zvedni ty peníze tak rychle, aby nebyl schopen si stáhnout
kalhoty.
Dívka tedy souhlasila s návrhem.
Přes půl hodiny čekal přítel na telefon od své milé Nakonec po 45-ti
minutách zavolal on a zeptal se : "Co se kruci děje ??"
.. Dívka odpověděla: "SAKRA !! ... POUŽIL DROBNÉ MINCE"
Deník blondýnky:
5. leden
A je to, mám řidičák! Konečně můžu řídit auto a nemusím poslouchat instruktora: “Tady je zákaz vjezdu!”, “Jedete v protisměru!”, “Pozor na tu # # starou dámu! Brzdětě! Brzděte!” a podobně. Nevím, jak jsem to mohla ty dva roky vydržet!
8. leden
Autoškola zorganizovala party na oslavu mého odchodu. Přišli všichni instruktoři. Jeden se mi svěřil, že se za mě šel pomodlit, druhý měl slzy v očích a všichni společně tvrdili, že se při této příležitosti opijí.
Bylo to velmi příjemné, ale myslím si, že až taková oslava byla trochu přehnaná.
12.leden
Koupila jsem si auto. Musela jsem ho však nechat v prodejně, aby vyměnili zadní nárazník. Při odchodu jsem totiž namísto jedničky zařadila zpátečku. To bude tím, že jsem už týden neseděla za volantem.
14.leden
Konečně mám svoje auto. Při odchodu z parkoviště jsem byla tak š?astná, že jsem se rozhodla udělat si výlet. Ostatní řidiči měli stejný nápad. Jezdili za mnou a troubili jak na svatbě. Nechtěla jsem být nepříjemná, tak jsem se připojila k jejich hře a zpomalila z 10 na 5 km/h. Všem se to moc líbilo a troubili ještě víc.
22. leden
Mám úžasné sousedy. Vyrobili tabulku s velkým nápisem:
POZOR PŘI PARKOVÁNÍ!
Bílou barvou pro mě vyznačili velký box na stání a zakázali dětem hrát si venku, kde parkuji. Všechno proto, aby mě moc neznervózňovali. Je to velmi milé...
31. leden
Všichni řidiči na mě troubí a dělají různá gesta. Je to milé, ale trošku nebezpečné. Když mi jeden chtěl cosi říct, nevěděla jsem, kde najít čudlík na otevření okna. Když jsem jí hledala, tak jsem do někoho narazila. Naštěstí jsem jela svojí výletní rychlostí 10 km/h.
19. leden
Město je velmi špatně osvětlené. Dnes jsem jela poprvé autem v noci a celou dobu jsem musela mít zapnuté dálkové světla, abych lépe viděla. Ostatní řidiči si mysleli to samé. Když mě spatřili, také si zapnuli dálková světla a troubili. Je to trochu nebezpečné. A takhle troubit by už neměli, ruší lidi.
26. únor
Dnes jsem měla nehodu. Nedařilo se mi odbočit z kruhového objezdu.
Bylo na něm totiž moc aut (nechci přehánět, ale byla tam nejmíň čtyři). Jezdila jsem pořád dokola, držela se středu. Čekala jsem na svojí příležitost, do té doby, než jsem se unavila a narazila do pomníku ve středu objezdu.
Myslím si, že by měli omezit dopravu na kruhovým objezdu na jedno auto.
3. březen
Pronásleduje mne neštěstí. Když se vyjížděla z garáže, omylem jsem si spletla brzdu s plynem. Narazila jsem do auta přede mnou a rozbila mu celý pravý bok. Auto náhodou řídit instruktor autoškoly, který mi dal řidičák.
Dobrý člověk, o tom netřeba pochybovat. Trvala jsem na tom, že je to
moje chyba, ale on jen velmi slušně opakoval: “Bože, odpus? mi! Bože,
odpus? mi”
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.