Zanzibar píše:Aktuální
Moderátor: Miky_CZ
Tak odpovím asi tak na jednou......jsem holka, takže co jsem vyváděla??? No jako každý den, jsem kontrolovala pastviny....s tim rozdílem,že tam byl "krapet" mokrej kopeček...v kufru v jsem vezla mý 3 psiska, naštěstí byli v boxu,tak se ani nepomlátili....Sunuli jsme se z toho kopce cca 30metrů bokem....až nás zastavilo to křoví, kdyby tam nebylo, šli bychom přes střechu...Miky_CZ píše:no pekne cos vyvadel? a co auto v pohode?
Lucc píše:Tak odpovím asi tak na jednou......jsem holka, takže co jsem vyváděla??? No jako každý den, jsem kontrolovala pastviny....s tim rozdílem,že tam byl "krapet" mokrej kopeček...v kufru v jsem vezla mý 3 psiska, naštěstí byli v boxu,tak se ani nepomlátili....Sunuli jsme se z toho kopce cca 30metrů bokem....až nás zastavilo to křoví, kdyby tam nebylo, šli bychom přes střechu...Miky_CZ píše:no pekne cos vyvadel? a co auto v pohode?naštěstí....Autíku se nestalo nic,pejskům taky ne.....a vytahovali nás dva traktory......
Lucc píše:Tojoooale sehnat na to gumy tady u nás v zapadákově neni nejjednodušší....ale já řikam, že se spolu musíme nějak "seznámit"...
To mi připomíná toho VW Golfa II ve verzi 4x4. Teď už nevím jak se to jmenujeSafraporte píše: http://www.offroadforum.cz/download/fil ... &mode=view
..vem jí slovníkem po hlavě a můžeš si ho nechatdefault píše: Prodám Ottův naučný slovník a Encyklopedii znalostí lidstva.
Zn: Přítelkyně ví všechno líp