Jak dopadl on a ta motokara?zbynek píše:Já se s Diskoškou nikam nehrnu
Ale za to jsem posledně málem přejel chlapa na motokáře, který se předváděl na parkovišti před OC, ten vůl měl jen takový legrační praporek na tyčce, ale přitom ohrožoval celé okolí, tak jsem zkusil jestli mi dá přednost z prava
![]()
![]()
a nedal
![]()
a byl klid, sr...l si to do bezpečí. Myslím že pár přítomných to docela i potěšilo
banální závady
Moderátor: Acon
- stan
- tel.: +420 603 499 869
- auto: Discovery III - 4,4i
- Kontaktovat uživatele:
Re: banální závady
Land Rover Discovery III - 4,4i V8 HSE - LPG, automat, rok 2006
nafta je palivo satanovo
nafta je palivo satanovo
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
ja som zatial riešil tiež len banality aj keď diagnostika jednej ma stála dosť peňeži. Banality síce človeka nahovárajú na pocit - veď o nič nejde. No vedia pekelne znepríjemniť život. Ale ja som celkom trpezlivý a tolerantný človek, tak myslím, že to s LR ešte nejaký ten čas vydržím 
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
A jaké z toho plyne ponaučení: Když jdeš čurat, nechcípej motor (taky vlastní neblahá zkušenost, teď už pro jistotu nechávám nastartováno) 
Já jsem taky jednou předjel auto, tady je fotka těsně předtím
.
- Přílohy
-
- stíhací jízda.jpg (67.26 KiB) Zobrazeno 3455 x
Martin T píše:Já jsem taky jednou předjel auto, tady je fotka těsně předtím.
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
ta vase diskuze mi pripomela tohle video:-DOldman píše:A jaké z toho plyne ponaučení: Když jdeš čurat, nechcípej motor (taky vlastní neblahá zkušenost, teď už pro jistotu nechávám nastartováno)
http://www.youtube.com/watch?v=9KXkQUI31Ko
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- zbynek
- tel.: 724258113
- auto: DII 99
- Kontaktovat uživatele:
Všichni bez ztráty kytičky, ale asi mu došlo že to nebylo vhodné místo na blbnutí, páč se spakovalstan píše:Jak dopadl on a ta motokara?zbynek píše:Já se s Diskoškou nikam nehrnu
Ale za to jsem posledně málem přejel chlapa na motokáře, který se předváděl na parkovišti před OC, ten vůl měl jen takový legrační praporek na tyčce, ale přitom ohrožoval celé okolí, tak jsem zkusil jestli mi dá přednost z prava
![]()
![]()
a nedal
![]()
a byl klid, sr...l si to do bezpečí. Myslím že pár přítomných to docela i potěšilo
Všechno má svůj čas........
zbynek píše:Já se s Diskoškou nikam nehrnu
![]()
![]()
a nedal
![]()
úplně vidím jak by pod tu diskošku zahučel
Disco1, 300Tdi......+žirafa (už bohužel ne)
S III. SWB 2.2 petrol (stále nehotová...)
S III. SWB 2.2 petrol (stále nehotová...)
- zbynek
- tel.: 724258113
- auto: DII 99
- Kontaktovat uživatele:
Naštestí se tak nestalo, ovšem určitě to bylo účinejší než volat "pomáhat a chránit"Tomš píše:zbynek píše:Já se s Diskoškou nikam nehrnu
![]()
![]()
a nedal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to mi fakt pobavilo
![]()
úplně vidím jak by pod tu diskošku zahučel
Všechno má svůj čas........
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
ja neviem, čo stále máte. Mám TD5 v automate a predbieha sa s tým celkom dobre. Ak nechám uzamknúť menič na 3ojke, tak to zrýchluje celkom OK aj v stúpaniach. Na preteky to nie je, ale kamióny sa s tým predbiehajú lepšie ako s Fabiou 1,2 HTP (hovno to potiahne)
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
No nevím Oldmane, co je lepší. Jestli raději chvíli laborovat,nebo utíkat s ferdíkem v ruce za ukradeným autem.Oldman píše:A jaké z toho plyne ponaučení: Když jdeš čurat, nechcípej motor (taky vlastní neblahá zkušenost, teď už pro jistotu nechávám nastartováno)
Miky_CZ píše:ta vase diskuze mi pripomela tohle video:-DOldman píše:A jaké z toho plyne ponaučení: Když jdeš čurat, nechcípej motor (taky vlastní neblahá zkušenost, teď už pro jistotu nechávám nastartováno)
http://www.youtube.com/watch?v=9KXkQUI31Ko
DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky