ChlastameStavros píše:vy tam dost hulite, ne? Dyt si uz kupoval toyotu, tak ted toho zlutaka zase?

Na tenhle jsem dostal typ/ to mne delaj lidi naschval/, tak jsem chtel vedet nazor tech co nehulej a nechlastaj

Moderátor: Acon
ChlastameStavros píše:vy tam dost hulite, ne? Dyt si uz kupoval toyotu, tak ted toho zlutaka zase?
sem si to myslel,kdyz to tady tak sledujuPavelU píše:Sorry za OT, ale těch tu moc nebude...![]()
![]()
Tak to jsem lepe napsat nemohl. Z pohledu LR je to "utrpeni", neb jsi kazdy den lakan krasnyma strojemazbynek píše:Uff......tak jsem to všechno přečetl. Nevím, nevím, jsetli jste Kamce nějak pomohli, ono to bude tak že nakonec je stejně rozhodnutí na něm. A tady je právě zakopaný pes.
Můj názor (laika) je takový že by měl nejdříve sednout s někým kdo má Toy, Def, DII apod.a si udělat výlet, krátkou expedici někde po Anglii (jezdění tam mají habaděj) prostě si udělat obrázek, jak které auto funguje a jaké je tam posezení.
Myslím že v Africe určitě nehodlá krosit, ale stráví mraky hodin sezením za volantem, potom je dobré si představit jaké to bude v traktoru, nebo pohodlném autě.
Ještě si myslím že by bylo vhodné s autem nejdříve jezdit "kolem komína" aby se vychytali chyby.
Rozhodnutí není lehké, vždy to bude trochu sázka, protože vy....t se může cokoli, ať je to japonec nebo angličan.
Nemohu se ubránit pocitu že žít v Anglii musí být z pohledu LR radost, vždyť těch Dis a Deff tam musí být mraky, tam musí být takový výběr že bych nad japoncem ani nepřemýšlel.
Můj skromný názor: já bych na velkou cestu Deff jet nechtěl, cestování musí být radost, nikoli utrpení.
![]()
Pravda... prostě nejdříve musíš získat vlastní zkušenosti, aby jsi se mohl lépe rozhodnout. Všechno co se tu dozvíš, je pro tebe pouze teorie, chce to na vlastní kůžy.........Colonel píše:Reseni bych videl nasnade, porid Defika (nebo Disko) za par mrzkych kapitalistickych liber a kdyz nebude vyhovovat, za rok ho tu nekomu se ziskem prodas a zkusis Toytoy, ne?
zbynek píše:Pravda... prostě nejdříve musíš získat vlastní zkušenosti, aby jsi se mohl lépe rozhodnout. Všechno co se tu dozvíš, je pro tebe pouze teorie, chce to na vlastní kůžy.........Colonel píše:Reseni bych videl nasnade, porid Defika (nebo Disko) za par mrzkych kapitalistickych liber a kdyz nebude vyhovovat, za rok ho tu nekomu se ziskem prodas a zkusis Toytoy, ne?
Za par mrzkych liber...aby to k necemu bylo, tak to bude par tisicColonel píše:Reseni bych videl nasnade, porid Defika (nebo Disko) za par mrzkych kapitalistickych liber a kdyz nebude vyhovovat, za rok ho tu nekomu se ziskem prodas a zkusis Toytoy, ne?
Tak na vejlet do Maroka nebo na Island možná ale pokud to bude "expedice" v pravém slova smyslu, tak jedině Def, D1 nebo RRC.zbynek píše: Já osobně bych na takovou expedici jel raději DII nebo DIII než Defendrem.
..tak já to bral ze stáje LR jelikož jsme na LR foru. Jsem si jistej, že na toyforu by ho taky určitě odkázali na Land RoverHonzan píše:Opravuju Kranga - pokud to bude expedice a nechces resit problemy s autem, tak si kup zanovni toyotu...
No co to je vojíne Kefalíne ta expedíciaKRANG píše:Tak na vejlet do Maroka nebo na Island možná ale pokud to bude "expedice" v pravém slova smyslu, tak jedině Def, D1 nebo RRC.zbynek píše: Já osobně bych na takovou expedici jel raději DII nebo DIII než Defendrem.
S tim Járou Cimrmanem máš pravdu a o jeho géniovi nelze polemizovat.Miloš II píše: No co to je vojíne Kefalíne ta expedíciav tom pravém slova smyslu
![]()
![]()
To jako když nemáš Defa,D1, nebo RRC tak se vezeš
tudíš nejezdíš "Expedičně" nebo, že máš samolepku Expedice Romania a seš tudíš expedičník
![]()
Posledním skutečným expedičníkem byl Jára Cimrman, když dobýval severní pólMilošII