Jinak vše nej, zeměměříči

Moderátor: Miky_CZ
tož to blahopřeji ....pozdrav barborku bo se narodila uplně přesně jako já......(no ten rok sice nepasuje )moon13 píše:Ani nevím,kam bych tuto událost vložil,tak ji dám sem.
Dnes 26.12.2009 v 8:41 se nám narodila dcera Barborka,měří 49 cm a váží 3,1 kg.
Všichni jsme zdraví a máme radost,takže na srazy už začneme jezdit ve třech doufám
Snad to i někde s někým z fóra zapiju...nabízím se v průběhu celého následujícího týdne
Ok tak čekám jak tady dáš vědět a mohli bychom to pak nějak spojit ne?Michal M. píše:Já ti taky gratuluji, my máme termín 29. 12., tak to čekám každým dnem
Přesně tak... a vychovatelku už máme, že jo!?MadTom píše:Gratuluju, pěkný vánoční dárek.
Začíná to vypadat, že na srazech bude potřeba organizovat školku a jesle.
Určitě se pochlubím, zapíjení musím nějak zorganizovat, protože mám doma ještě osmiletýho synka, budu potřebovat nějaký hlídánímoon13 píše:Ok tak čekám jak tady dáš vědět a mohli bychom to pak nějak spojit ne?Michal M. píše:Já ti taky gratuluji, my máme termín 29. 12., tak to čekám každým dnem
Držím pěsti ať se to všechno ve zdraví podaří!!!
Jejej, tak to také ráda využiju těch "vychovatelských služeb" na příštím srazu... a kterápak to je?moon13 píše:Přesně tak... a vychovatelku už máme, že jo!?MadTom píše:Gratuluju, pěkný vánoční dárek.
Začíná to vypadat, že na srazech bude potřeba organizovat školku a jesle.![]()