Moderátor: Miky_CZ
Stavros píše:no jo, to je proste sport, mozna se hodi napsat rudovo oblibene, TAK ZAS AZ NA JARE.
...asi budeš muset začít fandit LopraisoviSláma Karel píše:To snad není ani možný.Taky už jsem se to dočetl na stránkách Letka Racing Teamu. Mají tam vpravo takovej skoro online sloupec co jim posílali zprávy kluci z náklaďáku.
Nechtěl jsem tomu věřit.K
... ale tiez mal stastie ked prepiskol tu zatacku a netrafil ten "kamienok"Jenda píše:...jo Gordon je i muj favous,je mi ten jeho styl nejak sympatickej
Jsem rád, že jsi to ze sebe všechno dostalSláma Karel píše:Ne nikdy!!!Jedině kdyby zůstal poslední čech s náklaďákem, ale to před ním ještě bude DeAzavedo a všichni tři Rusová na Kamazech a DeRoy na Ginafu a Sugavara na Hinu. Jo a ještě ti Poláci.
![]()
Já tam mám ještě jednoho svého koně a to Kolomajze. (Kolomný) Jede sice ostrej doprovod, ale je to můj starej kámoš. Znám se s ním možná dýl než s TomášemT. A to bude už nějakých 10let min. Takže Kolomajze znám aspoň 12let. A ještě tam mám Macíka s tím se znám už tak 13-14let. Jo holt dřív jsme jezdili ještě offroad závody všichni. Oni teď jezdí DakarAsi jsem se špatně učil no
K
Ale Marta říká,, že tam máme ještě Robíka Gordona. To je její favorit (i můj) Jak ten kokot zase skočil tu startovací rampu.A jak má toho svého velkého hamra zase menšího a menšího.
M
... si bol o chlp rychlejsi.Neklan píše:Synovec slavnéh strýce a všeobecný "oblíbenec"