Prostory na nocleh jsou.MOPADŽI píše:Jenda mně s myšlenkou předběhl, zázemí pro zákazníky = hospoda. Doufám, že jsem to pochopil správně![]()
Bude to i s noclehem ?

Moderátor: Miky_CZ
Prostory na nocleh jsou.MOPADŽI píše:Jenda mně s myšlenkou předběhl, zázemí pro zákazníky = hospoda. Doufám, že jsem to pochopil správně![]()
Bude to i s noclehem ?
MOPADŽI píše:Jenda mně s myšlenkou předběhl, zázemí pro zákazníky = hospoda. Doufám, že jsem to pochopil správně![]()
Bude to i s noclehem ?
modrá D1?Discovery1 píše:Tý jo tak to jsem nevěděl že někde kousek od Prostějova se dá nechat kvalitně opravit Lendíkzrovna teď bych tu opravu potřeboval doufám že si na mě Land Jirka udělá čas.
Jo jo, Ken mě tam pouštěl aspoň trochu tepla ze svýho stanuRudaK píše:MOPADŽI píše:Jenda mně s myšlenkou předběhl, zázemí pro zákazníky = hospoda. Doufám, že jsem to pochopil správně![]()
Bude to i s noclehem ?
Jardo vždyť máš udělaný spaní i s topením,tak jakéj nocleh......
Tak to je dobře.Land Jirka píše:Prostory na nocleh jsou.MOPADŽI píše:Jenda mně s myšlenkou předběhl, zázemí pro zákazníky = hospoda. Doufám, že jsem to pochopil správně![]()
Bude to i s noclehem ?
Zatím nikdo. Sháníš práciMOPADŽI píše:Tak to je dobře.
Kdo dělá pokojskou![]()
Jasně, je jich dostHonzan píše:jeden disko mi prosim schovej
Zajímavý, jedna povedená fotka a kolik udělá legrace, co JardoRudaK píše:MOPADŽI píše:Jenda mně s myšlenkou předběhl, zázemí pro zákazníky = hospoda. Doufám, že jsem to pochopil správně![]()
Bude to i s noclehem ?
Jardo vždyť máš udělaný spaní i s topením,tak jakéj nocleh......
...Land Jirka píše: Dokončuju renovaci (stavbu na přání) SIII 109
... no to mas pravdu ale postupoval som rychlo aby som bol funkcny. Skutocnu renovaciu si predstavujem na dlhsie casove obdobie kedy postupujes precizne krok za krokom a vysledkom je "nove" auto.PavelU píše:
Dano vždyť jsi teď jednu renovaci dodělal...