Z vrchu a bočních stran rám pečlivě odrbán a odrezen většinou až na kov (flexa s kotouči, pneumatický majzlík, kartáče, odrezovač atd.). Pneumatický majzlík je dobrý pomocník, bez něho bych tu rez oklepával asi ještě teď. Zatím dvě vrstvy žlutého epoxidového základu a jedna vrstva šedé povrchovky. Na tu ještě přijde nejspíš matná černá. S vosky zatím váhám. Určitě přijde ale Wurth do dutin. Zvenku na rám zatím nevím, jestli se mi chce něco gumového a patlavého stříkat přes tu finální matnou černou, když bude rám tak fajně ošetřen. Kastle je zdravá, přijdou zatřít jenom drobná místečka a vystříkat prahy.
Poté kastli zpět dolů, vyhodit nápravy a ten samý postup nanášení barev u náprav a dílů podvozku + dodělat spodní stranu rámu. Nejspíše koupím ještě nové polybushe a tlumič řízení. Brzdové trubičky jsou staré asi půl roku, takže netřeba. Dnes jsem ještě vyndal čerpadlo z nádrže, tu jsem vytřel (uvnitř žádný bordel - 160tkm). Čerpadlo trochu zabordelené na sací síťce a uvnitř té spodní uzavřené části - vyčištěno, vráceno.
Všiml jsem si, že čerpadlo má jiný plovák, než originál čerpadlo, které jsem koupil od cyrila do zálohy. Toto, které mám v nádrži já, má větší černý plovák a drát od něho se zdá být kratší a jinak tvarovaný. To od cyrila má plovák menší a jiné barvy (teď si nejsem jistý jaké - podívám se), a drát delší.

Je možné, že jsou oboje čerpadla originál i když je plovák rozdílný? Nebo je jedno z nich replika?

Jaký tlumič řízení na DII, aby něco vydržel?
Díky za rady...