na triko jsem koukal, jak se objevilo... pokud se objednávka uskuteční 1 x XL bude to pravé

..a ještě dotaz...je možné získat nějakou sadu dobrot ? inspiroval mne obrázek Pifka.jpg

Moderátor: Miky_CZ
Napiš Neklanovi, má vše skladem. Trika objednána.... Dík. P.papavel.k píše:Zdravím![]()
na triko jsem koukal, jak se objevilo... pokud se objednávka uskuteční 1 x XL bude to pravé![]()
..a ještě dotaz...je možné získat nějakou sadu dobrot ? inspiroval mne obrázek Pifka.jpg
Zanzibar píše:Trika objednána.... Dík. P.
No co ... tak bych ho měl na léto do altánku na grilování a doufám, že v té době budu mít vychlazené i nějaké to anglické pifko.Neklan píše:Pavle, nevíš, jak jsou velké jednotlivé velikosti? Naposledy jsem si koupil v Anglii XL triko Goodwoodu a mám ho jako noční košili. A to mám 185cm a 95 kilo...
Tomu říkám rozumné předzásobení...Rover píše:Paleta plná King Goblina by se mně sakra hodila na doma... Z toho všeho co jsem ochutnával asi o prsa vede...
A hlavně budou nahrazena jinými peckami. Možná bychom zde společně s Neklanem mohli udělat takovou malou anketu. Například můžeme dovážet SpitfireNeklan píše:Tomu říkám rozumné předzásobení...Rover píše:Paleta plná King Goblina by se mně sakra hodila na doma... Z toho všeho co jsem ochutnával asi o prsa vede...![]()
.
King Goblin je opravdu úžasná záležitost, ale mně asi na těch pivech nejvíc baví různorodost, že se rozhlédnu po garáži a řeknu si: "tak které z těch 26-ti druhů piv si dneska dám k večeři a které na dobrou noc"? Když už jsme u těch druhů, tak ten výprodej Banks's je z důvodu, že bude končit, takže, kdo ho máte rádi (pro mě je třeba Banks's Bitter strašně příjemné pivo k jídlu nebo k práci, má jenom 3,8% alkoholu a přitom výraznou chuť), tak neváhejte, za tu dvacku, co teď stojí, je dobré si vzít klidně celý karton. NEBUDOU![]()
![]()
Zrovna tak končí Duchy Organic - skvělé pivo s bio certifikací, tedy tady by se asi hodilo říct, že to pivo je skvělé i navzdory tomu, že má bio certifikaci. Taky jich zbývá jenom posledních pár balíků. Od Josepha Holta pak také končí Fifth Sense, medový Hum Dinger a Maple Moon s příchutí javorové šťávy. Všechna ostatní piva zůstávají v nabídce a nadále za nejen v Čechách bezkonkurenční cenu.
Ježíšek se blíží tak co, už jsou trika v ČecháchZanzibar píše:Aktuální informace ohl. triček : jelikož se DHL asi zbláznili a chtějí za dopravu bedny triček z UK 230 GBP !!!! a to bych musel každé tričko zdražit o cca 100,- CZK, vyřešil jsem to tak, že jsem objednal paletu King Goblin a oni to na ni přihodí. Takže by měla trika dorazit cca do týdne. Pokud to tedy nějaký pan truck driver zase nevykrade .![]()
Omlouvám se za průtahy. P.
Zítra nakládáme v UK. To stihneme ....Safraporte píše:Ježíšek se blíží tak co, už jsou trika v ČecháchZanzibar píše:Aktuální informace ohl. triček : jelikož se DHL asi zbláznili a chtějí za dopravu bedny triček z UK 230 GBP !!!! a to bych musel každé tričko zdražit o cca 100,- CZK, vyřešil jsem to tak, že jsem objednal paletu King Goblin a oni to na ni přihodí. Takže by měla trika dorazit cca do týdne. Pokud to tedy nějaký pan truck driver zase nevykrade .![]()
Omlouvám se za průtahy. P.
No, nevím, nevímZanzibar píše:Zítra nakládáme v UK. To stihneme ....Safraporte píše: Ježíšek se blíží tak co, už jsou trika v Čechách