tento ARB nárazník je nový za 40tis + navijákiRRes píše:Za kolik se dá pořídit takovej čumáček ?

Starší asi těžko v ČR seženeš, dají se spočítat na prstech
edit: + světla + úchyty na šekl + lak + montáž
Moderátor: Miky_CZ
tento ARB nárazník je nový za 40tis + navijákiRRes píše:Za kolik se dá pořídit takovej čumáček ?
aneboxxx píše:tento ARB nárazník je nový za 40tis + navijákiRRes píše:Za kolik se dá pořídit takovej čumáček ?
![]()
Starší asi těžko v ČR seženeš, dají se spočítat na prstech
edit: + světla + úchyty na šekl + lak + montáž
Takže proměřování se nikomu nepodařilo vyřešit?RudaK píše:Toto je jediné,to proměřování - ukazuje to míň jak píšeš a s tím i jiná ujetá vzdálenost a tím pádem jiná průměrná spotřeba![]()
I když někteří tvrdí,že se to dá eliminovat tou kalibrací pneu co je v navigaci - ale mě to i po tom ukazuje zkresleně při kontrolním pohledu na GPSce ....
![]()
proměřování neřeším, je to zanedbatelné (aspoň pro mě). Všechny kola mám zapsané v TPwi-li píše:Takže proměřování se nikomu nepodařilo vyřešit?RudaK píše:Toto je jediné,to proměřování - ukazuje to míň jak píšeš a s tím i jiná ujetá vzdálenost a tím pádem jiná průměrná spotřeba![]()
I když někteří tvrdí,že se to dá eliminovat tou kalibrací pneu co je v navigaci - ale mě to i po tom ukazuje zkresleně při kontrolním pohledu na GPSce ....
![]()
Když dáváte na auto jiné kola, řešíte zápis do TP, případně problémy s pojišťovnou atd.?
sám nemůžeš. Potřebuješ potvrzení oficiálního zástupce dovozce, což je pan Stehlík, Helpregwi-li píše:Máš zapsané - tady viz níže link nebo toho mohu docílit i nějak jinak, sám?
Zápis kol do TP:
viewtopic.php?t=11995&start=40
A co máš zapsané za kola? Chtěl jsem pořídit něco jako 275/75/18, ale to nemám šanci. Z dozatu na HelpReg je patrné, že se dá zapsat pouze uvedené (a to už mám)xxx píše:sám nemůžeš. Potřebuješ potvrzení oficiálního zástupce dovozce, což je pan Stehlík, Helpregwi-li píše:Máš zapsané - tady viz níže link nebo toho mohu docílit i nějak jinak, sám?
Zápis kol do TP:
viewtopic.php?t=11995&start=40
A vlastne mam to v kombinacii s podlozkami od MP 3cm ... takze sa tie mechy az tak netrapia a pohodlie na palube ostalo zachovaneRomanS píše: 01 srp 2022 09:42 Btw ... dakujem za link ... pomohlo ... vytlacene a sedia perfektne ...
20220730_140218.jpg
20220801_084324.jpg