taky nejsem protiTonny píše:ale také bych se rád přidal, jestli bude školení i večer ....![]()
![]()
![]()

Moderátor: Acon
taky nejsem protiTonny píše:ale také bych se rád přidal, jestli bude školení i večer ....![]()
![]()
![]()
hlavně si dodělej dveře k té garaži ať ti tam nefoukáNeklan píše:Já jsem byl ve stejné situaci, akorát jsem toho LR už měl. Chodíval jsem si tehdy hrát ke Krytenovi a dělal jsem si jednoduché montážní úkony na své Serii u něho sám. Kryten tomu říkal "adrenalinové odpoledne", protože při mé nešikovnosti jsem mohl kdykoli své Serii ublížit a Kryten by pak musel napravovat škody. Svojí dílnu ani garáž jsem neměl a u něho na dvoře jsem navíc měl odborníka po ruce. Po montáži sedaček, mřížek světel a podobných drobnostech, jsem ve finále měnil výfukové parohy i gufero zadního náboje kola a po kolostřešní kombinaci jsem se podílel na rozebírání. V tom vlastně teď po letech pokračuji, protože se chystám použít některé díly ve své nové Serii. Strašně mě to baví i když jsem manuálně naprosto katastrofálně levej. Už mám dokonce i vlastní nářadí (aspoň základ) a dodělávám garáž, kde budu mít i malý ponk se svěrákem, tak se těším, jak si budu kutit ve svém.
eliott píše:Asi udělám letní výcvikový tábor![]()
No přece moje, konkrétně z hlavy, asi chudokrevností netrpím, když to šlo dolů jenom šmirglemwill.26 píše:Neklan píše:hlavně si dodělej dveře k té garaži ať ti tam nefouká(ps:co to byla za krev na boku te boudičky? šlo to dolu jen šmirglem
)
tak to sa asi zucastnimeliott píše:Asi udělám letní výcvikový tábor![]()
Přivezu, bez problémueliott píše:Uvažuju nad tím, jak to provést. Přivezli by jste si vlastní závady k odstraňování?
Kdyz by byl nedostatek postaci dve tri vyjizdkyeliott píše:Uvažuju nad tím, jak to provést. Přivezli by jste si vlastní závady k odstraňování?
Já už u tebe nějaký závady mám, doufám že s nimi nečekáš na ten táboreliott píše:Uvažuju nad tím, jak to provést. Přivezli by jste si vlastní závady k odstraňování?
Přesně tak, určitě to má smysl v případě delších expedicMiky_CZ píše:ja prinos vidim hlavne v tom, kdyz budes nekde dal a neco se posere, tady neni problem odtahnout auto klidne 200km do servisu ale co nekde na ukrajine, v rumunsku, vzdycky je lepsi o tom aute neco vedet a taky umet popsat pripadnou zavadu a ne rict do telefonu no proste to nejede