Defender a Policie ČR
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Re: Defender a Policie ČR
No a mi se zrovna zástěrky na Defovi moc líbí, jsou jak sloní uši. Ale samozřejmě jsem koupil Defa bez nich a co jsem se díval po E-shopech, tak jsem našel jen zástěry bez oválů
když já bych rád s oválem!

- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:

Já mám s policií ČR a SR v Defovi jen samé dobré zkušenosti.
Zastavují mne furt. A furt to samé. Kolik to žere, jaký to má výkon, kama to projede e.t.c.
Jen se usmívám a napomínám. "Kdybyste aspoň chtěli doklady. Někdo mi to ukradne a vy se ho zeptáte jen na spotřebu..."
Dokonce se mi stalo, že kousek za domem chránili a já jsem měl v ruce telefon a tím pádem jsem se nestačil zapásat a zapnout svícení. Doklady jsem neměl... a tak jsem je poprosil, aby se na mne nehněvali, že mi volá tchýně, že ji mám odvézt na hřbitov...a oni se smíchem" Takové štěstí. To vás nebudeme zdržovat. Jen si zapněte pás. Ať tam s ní nezústanu"... to by jsem v Diskárně asi nezažil...
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
erik píše:![]()
že mi volá tchýně, že ji mám odvézt na hřbitov...a oni se smíchem" Takové štěstí. To vás nebudeme zdržovat. Jen si zapněte pás. Ať tam s ní nezústanu"... to by jsem v Diskárně asi nezažil...

Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
- ramjah
- auto: na čas zas nic..:(
erik píše:![]()
Zastavují mne furt. A furt to samé. Kolik to žere, jaký to má výkon, kama to projede e.t.c.
Jen se usmívám a napomínám. "Kdybyste aspoň chtěli doklady. Někdo mi to ukradne a vy se ho zeptáte jen na spotřebu..."
Dokonce se mi stalo, že kousek za domem chránili a já jsem měl v ruce telefon a tím pádem jsem se nestačil zapásat a zapnout svícení. Doklady jsem neměl... a tak jsem je poprosil, aby se na mne nehněvali, že mi volá tchýně, že ji mám odvézt na hřbitov...a oni se smíchem" Takové štěstí. To vás nebudeme zdržovat. Jen si zapněte pás. Ať tam s ní nezústanu"... to by jsem v Diskárně asi nezažil...
hele mam tu samou zkušenost, dneska sem je trasu MB-Mělník-Kralupy a v Mělníce sem zastavil na Shellce a tam sem řešil s typkem od kamionu kudy mam jet, přišel dopravák a vysvětlil mi trasu a pak povida: a mužu se zeptat....................... no a pul hodiny sme kecali o defech a LR.................................je to o lidech ne o ničem jinem, ikdyž předpokladam že ty znaky AČR na autě taky dělaj svoje
- David S.
- auto: RRC 2door, Disco2
- Kontaktovat uživatele:
Ivane, ráno jsem jel vedle Tebe po R7 (ale byl jsi zaneprázdněný tím, že se tam vytvořilo zúžení do jednoho pruhu) a musím říci, že jsi opravdu vypadal jako hrozný hipík v hnusném hranatém autě, s velmi nebezpečnými hranami a ty zástěrky by na tom mnohé nezměnily

- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Ja utrhnul zadni zasterku na Jihlave, pravou, tam jsem to vyresil dratem od vicka nadrze (drat nebyl homologovanej:-)). No a doma jsem uvazoval, jestli mam jednu nandavat nebo druhou sundavat. Nakonec jsem tu utrzenou pridratoval poradne ke spodku.
Mam ted uplne novy gumy a ty kaminky jsou docela peklo, jedu krokem, naberu na sotoline kaminky a pak sup na dalnici, a jak se kaminky poustej a odletuji do podbehu (teda ne ze by def mel v zadu nejake podbehy
), se dycky leknu, ze sem se dostal do palby...
Predni zasterky nemam, ale mozna je poridim, drzaky na ne tam jakoby jsou, takze tam asi puvodne byly. Vemu kus gumy, vyriznu, prisroubuju. Oval na ne kreslit nebudu.
S akvaplejnyngem pri rychlostech na 160 km/h problemy nemam - asi dobry gumy
Mam ted uplne novy gumy a ty kaminky jsou docela peklo, jedu krokem, naberu na sotoline kaminky a pak sup na dalnici, a jak se kaminky poustej a odletuji do podbehu (teda ne ze by def mel v zadu nejake podbehy

Predni zasterky nemam, ale mozna je poridim, drzaky na ne tam jakoby jsou, takze tam asi puvodne byly. Vemu kus gumy, vyriznu, prisroubuju. Oval na ne kreslit nebudu.

- ramjah
Hanys_a_Kaca píše:Ja utrhnul zadni zasterku na Jihlave, pravou, tam jsem to vyresil dratem od vicka nadrze (drat nebyl homologovanej:-)). No a doma jsem uvazoval, jestli mam jednu nandavat nebo druhou sundavat. Nakonec jsem tu utrzenou pridratoval poradne ke spodku.
Mam ted uplne novy gumy a ty kaminky jsou docela peklo, jedu krokem, naberu na sotoline kaminky a pak sup na dalnici, a jak se kaminky poustej a odletuji do podbehu (teda ne ze by def mel v zadu nejake podbehy), se dycky leknu, ze sem se dostal do palby...
já to budu dělat podobně dávat za pár zadních zástěrek s oválem nebo nápisem britpart přez dva a půl je blbost

- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Dva a půl tácu, si děláte srandu? Tak to už ani nehledám
!

S ovalem jsou drahe, obycejne s delkou od 400 do 650 mm se daji sehnat od dvou stovek do petikila za kus.Johny R píše:Dva a půl tácu, si děláte srandu? Tak to už ani nehledám!
Už pár let zadní zástěrky obecně povinné nejsou, jsou ale výjimky, Defender mezi ně patří. Nevím, odkud svého Defa máš, ale u vozů, které byly koupeny jako nové v ČR, je v TP výslovně uvedeno to, co v diskuzi už zaznělo, tedy: "Lapače nečistot za zadními koly jsou součástí krytu kol a nesmí být demontovány". Takže měli pravdu, ale spíš omylem.
Přední zástěrky povinné nebyly a nejsou. Z pilnosti jsem je namontoval (od Paddocků), ale rychle šly pryč, v terénu dělají dost paseku. Hlavně při couvání. Nedoporučuji.
To ostatní je úsměvné, ale měli by vědět, že když má auto platný techničák, tak k provozu na komunikacích asi homologované je, ať je sebehranatější.
Docela by mne zajímalo, co by dělali, kdyby viděli třeba tyhle věci:
Přední zástěrky povinné nebyly a nejsou. Z pilnosti jsem je namontoval (od Paddocků), ale rychle šly pryč, v terénu dělají dost paseku. Hlavně při couvání. Nedoporučuji.
To ostatní je úsměvné, ale měli by vědět, že když má auto platný techničák, tak k provozu na komunikacích asi homologované je, ať je sebehranatější.
Docela by mne zajímalo, co by dělali, kdyby viděli třeba tyhle věci:
- Přílohy
-
- 05.jpg (55.53 KiB) Zobrazeno 3855 x
-
- 04.jpg (55.72 KiB) Zobrazeno 3855 x
-
- 03.jpg (15.12 KiB) Zobrazeno 3855 x
-
- 02.jpg (86.92 KiB) Zobrazeno 3855 x
- hrabe
- tel.: 00421903849869
- auto: LR Discovery Td5
- Kontaktovat uživatele:
No koukal jsem u nás policajtům na jejich 90ku a taky mají ostrý hrany, asi je na to upozorním......
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Jen blbnihrabe píše:No koukal jsem u nás policajtům na jejich 90ku a taky mají ostrý hrany, asi je na to upozorním......

Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
Mají zástěrky???hrabe píše:No koukal jsem u nás policajtům na jejich 90ku a taky mají ostrý hrany, asi je na to upozorním......
Country boy...
- hrabe
- tel.: 00421903849869
- auto: LR Discovery Td5
- Kontaktovat uživatele:
Mají a dokonce ty s oválem.....Rover píše:Mají zástěrky???hrabe píše:No koukal jsem u nás policajtům na jejich 90ku a taky mají ostrý hrany, asi je na to upozorním......
- ramjah
a pak brečej že není na platy 

No jenom se neplet. Mam pocit ze rec je o slovenskych policajtech pokud se ja nepletu
Tady v cechach Policie Defy nema.

Land Rover Discovery 3 tdv8 3.6
Jo tady ma H3Geo píše:No jenom se neplet. Mam pocit ze rec je o slovenskych policajtech pokud se ja nepletuTady v cechach Policie Defy nema.
- ramjah
majkro píše:Jo tady ma H3Geo píše:No jenom se neplet. Mam pocit ze rec je o slovenskych policajtech pokud se ja nepletuTady v cechach Policie Defy nema.
jo a nablblý defy davaj měšťákum v Praze:D