Tak si to tak dneska pálím s LR 90 těch svých 110km/h po hradecké dálnici na náhled do tiskárny v Novém Městě..., někde před odbočkou na Kolín mně dojel tmavý Passat a jel za mnou, hned mi bylo jasné co to je za Passata, vyčkával jsem, po cca 2km mně začal předjíždět a jel souběžně a policajt koukal z boku na auto a nahoru na mně..., pak mně předjel a rozvítil "Policie", "Následujte" nebo jak to tam bylo..., zajel za sjezd z dálnice a začalo to..., kam prý jedu, tak jsem to popravdě přiznal, jestli vím co jsem provedl, říkal jsem, že netuším, myslel jsem, že to je kvůli denímu svícení, ale to ho nezajímalo, jen říkal, že určitě stejně není homologované pro tento typ auta..., to netuším, "éčko" tam nějaké je, ale že bych musel mít schválení na Defa..., nevím. Ale potom řekl ať si vystoupím a jdu dozadu..., že mně to ukáže..., no a tam jsem dostal přednášku... Předtím jsem ale ještě nenadýchal...
1) všude na autě, ale hlavně vzadu mám ostré hrany!!! (no on je to Defender, že..., co s tím nadělám)
2) vzadu mně chybí (určitě jsem ho sundal) nárazník!!! (no on tak jaksi žádný nemá být, je to Defender, že...)
3) nemám zástěrky!
Snažil jsem se vysvětlit, že s bodem 1 a 2 opravdu nic neudělám a u zástěrek jsem netušil, že tam musí být... Protože se s PČR zásadně nehádám a ať říkají co říkají snažím se na ně být poměrně příjemný a slušný, nakonec to bylo za 100,-Kč.
Měl jsem pocit, že si mysleli, že zastavují nějakou pochybnou existenci, která jezdí starou plečkou a na novější nemá..., nějakého zoufalce..., hipízáka, nevím co...
Jsem rád, že PČR konečně začala řešit nebezpečné situace na dálnicích a že to vzala od toho co je celospolečensky nejvíce škodlivé...

Ale objektivně, chovali se slušně...
Zajímalo by mně co si o tom myslíte a hlavně musí tam ty zástěrky být nebo ne? Jak auto vypadá zezadu na fotce níže...
Country boy...