Polybush - proc ho dat a kterej ??
Re: Polybush - proc ho dat a kterej ??
A davas uplne origo nebo nejakou dobrou nahradu?
Tak vtěch kostech by to ještě vydrželo neni to tak hrozny ale v tom rámu to je vymačkany .Je to důsledek že nemam korekčni ramena asi.To si myslim že je důvod proč to vodešlo i Kancovy.I kdyš tam to byl uplnej výsměch.Měnily smeto cca stejně tejden před RO.Ale at napíše co tam dal přesně jestli origo nebo all makes.Jinak sem na tom odjel rumunsko s karlem a s kancem 2x závody v polsku a zbytek +-v terenu tady u nás,Miky_CZ píše:no nevim 7500km mi moc dobre neprijde, ale zalezi po cem jsi jezdilondra44 píše:Ja sem spokojenej stěma černejma od all makes mam nanich najeto cca 7500km.Sice je budu asi ted měnit v kostech a uloženi v rámu.Ale na to co to všechno odjelo sem spokojenej.Myslim si že to je dobrej poměr cena a kvalita.Stálo to něco kolem 3500kč na celý auto i stěmy šrouby v zadnim troúhelníku.
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem spokojen s oranžádou od Polybushe. Jak jsem psal, nic jiného jsem na L.R. nejezdil (kromě tedy origo, co tam byly když jsem to koupil) a proto jiné "značky" nehodnotím. S časovým a kilometrovým proběhem jsem spokojen.
Kritériem pro jejich volbu - oranž, je i fakt který jsem zatím tedy v praxi nevyužil, že jsou ze dvou půlek a jejich výměna na cestě, je tedy poměrně jednoduchá.
Lis na standardní silentblocky opravdu nevozím...
Vzhledem ke zkušenostem (ne mím), s touto závadou při používaní auta mimo silnice, počítám
Kritériem pro jejich volbu - oranž, je i fakt který jsem zatím tedy v praxi nevyužil, že jsou ze dvou půlek a jejich výměna na cestě, je tedy poměrně jednoduchá.
Lis na standardní silentblocky opravdu nevozím...
Vzhledem ke zkušenostem (ne mím), s touto závadou při používaní auta mimo silnice, počítám

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
ako sa ti prejavuje, ze su "vyjazdene"?Miloš II píše:Na oranžový jsem najezdil něco kolem 35000 a to je asi limitní....jdou ven a dávám spátky origo černý. MIloš II
lebo cas by mal polyuretan zvladat podstatne lepsie ako guma
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
No to jsi nejsem vubec jistej.....zadní ramena uplně vybitý bouchání nápravy při řazení. MIloš IIvisby píše:ako sa ti prejavuje, ze su "vyjazdene"?Miloš II píše:Na oranžový jsem najezdil něco kolem 35000 a to je asi limitní....jdou ven a dávám spátky origo černý. MIloš II
lebo cas by mal polyuretan zvladat podstatne lepsie ako guma
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
ako sa ti prejavuje, ze su "vyjazdene"?
No to jsi nejsem vubec jistej.....zadní ramena uplně vybitý bouchání nápravy při řazení. MIloš II[/quote]
Tak tak - auto beha po ceste kade sa mu zachce
No to jsi nejsem vubec jistej.....zadní ramena uplně vybitý bouchání nápravy při řazení. MIloš II[/quote]
Tak tak - auto beha po ceste kade sa mu zachce

. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
Strycu Milosu a co tam teda das ome nebo uplne origo? 

- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Uplný origo.....je to pekně drahej špás...)))Miloš IImatooo píše:Strycu Milosu a co tam teda das ome nebo uplne origo?
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
no naposledy kdyz jsem kupoval gumy v cartecu do zadnich ramen jsem se taky koukal

- visby
- Kontaktovat uživatele:
to som zvedavy, ako dopadnu moje;-)Miloš II píše:No to jsi nejsem vubec jistej.....zadní ramena uplně vybitý bouchání nápravy při řazení. MIloš II
inak sa mi to len zdalo, ale komplet sada original vyjde dokonca viac ako polybush kit?
na defa viac
... ja mam oranzovy polybush cca 100tis km
ale nedaval som ho vsade.

LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
taky uvažuji
dát je na auto ale nikde sem neviděl ty voranžoví na RRC 

101FC GS
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
Třeba tady:krestak píše:taky uvažujidát je na auto ale nikde sem neviděl ty voranžoví na RRC
http://www.devon4x4.com/index.php?page= ... &Itemid=14" onclick="window.open(this.href);return false;
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Jak píšeš...můj názor je poly..vyhozený peníze..ale to je věcí každého soudruha..to si každej musí vyzkoušet sám...MIloš IIvisby píše:to som zvedavy, ako dopadnu moje;-)Miloš II píše:No to jsi nejsem vubec jistej.....zadní ramena uplně vybitý bouchání nápravy při řazení. MIloš II
inak sa mi to len zdalo, ale komplet sada original vyjde dokonca viac ako polybush kit?
- visby
- Kontaktovat uživatele:
mne je len divne, ze sa tak extremne rozchadzaju nazory. nielen co sa tyka LR ale aj ostatnych znaciek. jedny nedaju na polybush dopustit a najazdili s nim stovky tisic km a druhi by ho uz ani do ruky nevzali;-)Miloš II píše:Jak píšeš...můj názor je poly..vyhozený peníze..ale to je věcí každého soudruha..to si každej musí vyzkoušet sám...MIloš II
A potom je tu III. Skupina: Ludia ako ja co su s toho uplny debil a nevedia teraz co tam dat
ze ja som to tema zakladal

- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
oranžovýmatooo píše:A potom je tu III. Skupina: Ludia ako ja co su s toho uplny debil a nevedia teraz co tam datze ja som to tema zakladal
![]()

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
oranžový
[/quote]
No pokud nikam nejezdíš.....)))))tak pak oranžový
....tak podvozek vypadá jako bys ve Španělsku projel pomerančovým sadem..ale to je tak asi všechno.....)))))MIloš II

No pokud nikam nejezdíš.....)))))tak pak oranžový