Dveře mně teprve čekají, ty Ti závidím...
Roční náklady na provoz Defa
Re: Roční náklady na provoz Defa
Tak si ty dveře pravidelně prolévej důkladně voskem... před každou zimou..., doporučuju si udělat všude možně konzervační místa - vyvrtaná díry, kterými aplikuješ vosk... zadělané gumovými karosářskými záslepkami... mám to takhle na různých místech... třeba i na bulkheadu...
Country boy...
Už byly vystříkané, ale dle potřeby obnovím.
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Devere mame skysli snad vsichni, to ze to kvete je dan za hlinik a u dveri ve spojeni s plech. ramem obvzlast
Reseni je snad pozinkovany skin na vsechny dvere,pak by byl klid.Snad

Driv se pouzival hlinik z letadel(proto to mame z alu),byl ho prebytek a byl kvalitni. Moje auto je snad z plechovek od indickyho piva,jinak si to nedokazu vysvetlit
Ja treba resim zimni zavirani a samootvirani dveri. Ted budu davat nove zamky a tesneni. Nadavam, jasne ale je to moje hloupost ze uz jsem to neudelal driv.
Ze vam neco nefunguje,tece a podobne je smesny. Vetsinu veci si zvladate nakonec udelat sami a stoji to ve srovnani s ostatnima znackama pakatel. Tak tu nepiste litanyje o tom jak furt neco nefunguje u 12let staryho auta ve kterem pred vami jezdilo pet majitelu a ten prvni byl CEZ.
Kupte si Toyotu nebo Gecko za poradnej ranec penez,pak snad bude klid
Honza
Reseni je snad pozinkovany skin na vsechny dvere,pak by byl klid.Snad
Driv se pouzival hlinik z letadel(proto to mame z alu),byl ho prebytek a byl kvalitni. Moje auto je snad z plechovek od indickyho piva,jinak si to nedokazu vysvetlit
Ja treba resim zimni zavirani a samootvirani dveri. Ted budu davat nove zamky a tesneni. Nadavam, jasne ale je to moje hloupost ze uz jsem to neudelal driv.
Ze vam neco nefunguje,tece a podobne je smesny. Vetsinu veci si zvladate nakonec udelat sami a stoji to ve srovnani s ostatnima znackama pakatel. Tak tu nepiste litanyje o tom jak furt neco nefunguje u 12let staryho auta ve kterem pred vami jezdilo pet majitelu a ten prvni byl CEZ.
Kupte si Toyotu nebo Gecko za poradnej ranec penez,pak snad bude klid
Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info