Příspěvek

od David Š » 04 lis 2014 08:48

...no je to tím, že každý má jiné zkušenosti, a todle fórum je o vzájemné informaci...
Další věc, kterou jsem zjistil tenkráte, když mi vyměnili kompresor výměnou, tak je fakt, že ta jednotka musí mít správný soft na ten druh kompresoru. Jedna ze závad byla, že po výměně ne všechny hodnoty a údaje se přeneslo a pak kompresor neběžel tak jak měl....
Tahle závada ma čidlech a měchách, potažmo kompresoru je složitější, než se zdá...
Za prvé, když někdo, jako např evo je zběhlý v servisování, má diagnošku, asi i nějaké to vybavení a může se porochňat v takové věci je něco jiného, když jako já, jsem kupoval Diskošku aby valila kilometry a kilometry...
pak v podstatě jsi závislák na těch měňařích v servisech a pak když se jednou v tom trochu porochňáš sám tak zjistíš taky něco úplně jinýho jako jsem měl např já: zrezlé konektory, ucpané croslinky, atd.... Jenže ty parchanti měňaři Ti raději vyházejí a povyměňujou kdeco, jen aby auto stálo trochu dýl na dílně a byla práce....
V podstatě se v servisech málokdy preventivně něco řeší, všichni čekají až se něco rozbije, to je můj názor i z několika jiných aut co máme doma i ve firmě...
Holt to chce čas a místečko, kde si v klidu něco raději uděláš sám - pak máš klid, ale hlavně jistotu, že to máš v pořádku...

U mě dobrý....