Rudo ty se nezdáš...takové silné myšlenky v neděli po ránuRudaK píše: sem si vzpoměl na toto : slabý jen ten co stratil v sobě sílu
Já mám trošku jinej problém... blít či neblít

Moderátor: Miky_CZ
Rudo ty se nezdáš...takové silné myšlenky v neděli po ránuRudaK píše: sem si vzpoměl na toto : slabý jen ten co stratil v sobě sílu
S tím defikém do terénu by jsem si nebyl tak jiste, podívej se na takovýho alfa, ten ho používá jako auto do divadla.moon13 píše:Já to beru tak, že SUV, je zase mediální lež![]()
Když je potřeba něco nějak nazvat, tak to zaručeně vymyslí a zavede novinář nebo reportér!
Podle toho to pak vypadá, že offroady se dnes nedělají a všechno je SUV.
Mě osobně se vůbec nelíbí ty offroad suv auta typu Porsche Cayne, Audi Q7, BMW X5 nedej bože X6 atd.
To jsou podle mě ultra SUVtzv. leštěnky
No a když se objektivně podívám na svoje FreeII? Tak je to asi taky určitě SUV, co se s ním může i do lehčího terénu.
Ale co je to lehčí terén??? A takhle bych se asi ptal pořád. Určitě to není expediční auto někam na skály nebo pouště.
Ale ten terén, kam auto může, bych označil za střední![]()
Sakra, jsem se v tom nějak zamotal, ale snad mi rozumíte!!!
No a taky jsem třeba pochopil, jak tady píše jeden člen, že se mu je Disca III líto do terénu.
Tím pádem, by si měli všichni raději koupit Defika a bude to.
Já to až tak moc neřeším, mám teď tohle auto a budu je mít doufám na strašně dlouho, ale nešetřím je.
Sám chci přijít na to, kde jsou hranice.
Takže? Myslím si, že mám SUV do středního terénu... nezní to dobře
friťák??? teď nevím jestle je to pocta nebo urážka,jak praví klasik"za prvé nevím co to znamená a za druhé mě to uraží"Mirko píše:Byl jsem dnes s Classicem na nové off road trati na Masarykovém okruhu na předváděčce Land Rover a zažil jsem, jak "Friťakům" (ten název jsem slyšel poprve) zakázali už jezdit některé překážky, zatímco Disco 3 a RRS tama směli jezdit dále. Olinův Dědek a Classic to dávali též v pohodě.
Jinak hezký strávený začátek neděle: okolo frčeli závodníky s cestovními vozy, dokonce se našel mechanik z Cartecu, který se ochotně mrkl na mé chcípajicí koně a Ruda tam proháněl svou D3 jako ukázku toho, že koupí vozidla investice nekončí
To je spíš crossoverMaxsel píše:SUV je prostě osobák s pohonem všech kol a trochu vyšším podvozkem.
PavelU píše:Žeby byl Ruda tajným agentem Cartecu.
Land Jirka píše:Rudo ty se nezdáš...takové silné myšlenky v neděli po ránuRudaK píše: sem si vzpoměl na toto : slabý jen ten co stratil v sobě sílu
Já mám trošku jinej problém... blít či neblít
je to dobré ,máme off roady ,páč nemám víc míst k sezení než pětKeram píše:Tak jelikož by toto téma asi nemělo konce našel jsem vysvětlení na Wikipedii
SUV: http://cs.wikipedia.org/wiki/SUV
Offroad: http://cs.wikipedia.org/wiki/Off-road
crossover: nikde jsem spránou definici nenašel, ale z přečtených článků mi vyplinuly auta jako Octavia scout, Audi Allroad,Subaru Forester,... prostě zvednuté kombiky
tolik můj nazor na toto téma Keram
plně s tebou souhlasím,myslím že si 90procent lidí si kupuje auta podle srdce(a taky penězAcon píše:ja by som zasa nebol na SUV taký prísny. Je to kategória ako mnoho iných. SUV síce osobne nemusím, ale chápem ho. Napr, ja ak by som nechcel na chalupu vytiahnuť príves, tak by mi SUV úplne riešilo situáciu. Navyše by som sa mohol presúvať v pohodlí a rýchlosťou zhodnou s bežným sedanom. Je to istý kompromis, ale je mnoho situácií, kedy 4 kolka s trochu vyšším podvozkom rieši užívateľovi problém. To, že je X ľudí, ktorý nie len SUV ale aj OFF nikdy nevyužijú mimo asfaltu, neriešim. Autá za to nemôžu a nakoniec, je každého vec, čo na aký účel používa.
Ale pripájam sa k názoru, že SUV sú autá, ktoré mi absolútne nič nehovoria.
To mě vůbec neříkej!!!!!!!!! Na okruhu byla akce???? Já jsem příjížděl do Brna z Přeštic takhle v sobotu a vidím na bilboardu WTTC... a říkám si, no že bych se tam zajel kouknout.... a nezajel jsemMirko píše:Byl jsem dnes s Classicem na nové off road trati na Masarykovém okruhu na předváděčce Land Rover a zažil jsem, jak "Friťakům" (ten název jsem slyšel poprve) zakázali už jezdit některé překážky, zatímco Disco 3 a RRS tama směli jezdit dále. Olinův Dědek a Classic to dávali též v pohodě.
Jinak hezký strávený začátek neděle: okolo frčeli závodníky s cestovními vozy, dokonce se našel mechanik z Cartecu, který se ochotně mrkl na mé chcípajicí koně a Ruda tam proháněl svou D3 jako ukázku toho, že koupí vozidla investice nekončí
neprodáš! bo je to hrozně navykovémoon13 píše:To mě vůbec neříkej!!!!!!!!! Na okruhu byla akce???? Já jsem příjížděl do Brna z Přeštic takhle v sobotu a vidím na bilboardu WTTC... a říkám si, no že bych se tam zajel kouknout.... a nezajel jsemMirko píše:Byl jsem dnes s Classicem na nové off road trati na Masarykovém okruhu na předváděčce Land Rover a zažil jsem, jak "Friťakům" (ten název jsem slyšel poprve) zakázali už jezdit některé překážky, zatímco Disco 3 a RRS tama směli jezdit dále. Olinův Dědek a Classic to dávali též v pohodě.
Jinak hezký strávený začátek neděle: okolo frčeli závodníky s cestovními vozy, dokonce se našel mechanik z Cartecu, který se ochotně mrkl na mé chcípajicí koně a Ruda tam proháněl svou D3 jako ukázku toho, že koupí vozidla investice nekončí![]()
Tak to mě teda vážně štve!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
PS: Free už pak nepustili na další překážky??? Ty mi dáváš člověče!![]()
Mám pocit, jako by jste mě chtěli namluvit, že Free není Land Rover.
Ach jo, jsem smutnej.![]()
PPS: Přitom jsem v sobotu projel takový dvě místa, že bych na to nevsadil a připadal jsem si jak velkej kluk.
A teď je to všechno pryč. Ach jo, žádná podpora. Já to prodám a bude klid!!!
Tatar píše:Rudu neposlouchejte je to kolaborant a zrádce bo nebyl v Přešticích, a SUV je pro rybáře, houbaře, chataře, dědky, Rudu a tak