to nevím, ale tento sborník je z loňska, takže k věci z roku 2006 určitě přihlédl....jsou tam i vybraná soudní rozhodnutí....Tim píše:Ano. A pan ombudsman podal návrh k soudnímu jednání, které dopadlo tak, jak je tu již zmíněno. Nebo se pletu? :-D

Moderátor: Miky_CZ
to nevím, ale tento sborník je z loňska, takže k věci z roku 2006 určitě přihlédl....jsou tam i vybraná soudní rozhodnutí....Tim píše:Ano. A pan ombudsman podal návrh k soudnímu jednání, které dopadlo tak, jak je tu již zmíněno. Nebo se pletu? :-D
Ahoj Time,dnes sem si na tebe vzpomněl jako na chrabrého ochránce lesa a musel sem ti dát malinko za pravdu. Jelikož mě fotky kolegů houbařů děsně naladily a steaky,bifteky a krkovice se taky nedají žrát furt zajel sem na houby. Že bylo v lese víc lidí než u voleb mě ani tak nevadilo..dá se zajít hloub,ale ten bordel ten mě překvapil. Tolik PET flašek a všelijakých pytlíků od sušenek sem naposled viděl jen na sběrným dvoře! Pravda,nemá to nic společnýho s ježděním po lesních cestách ale tak trochu to s tématem souvisí. Ještě mě překvapilo z čeho byla vyrobena dobrá polovina posedů....ze železných trubek!Tim píše:Děkuji![]()
Neboj nic, já mám ty zvířátka taky radši živý...
Ale dají Radkufugín píše: steaky,bifteky a krkovice se taky nedají žrát furt
lumberjack píše:Spousta aut co stojí v lese, se taky kolikrát houpají a mají zamlžený okýnka, jestli třeba kolega z rakous prostě jen něměl dvojí smůlu
Jako páreček, co zaparkoval na skládce a my tam přijeli nakládat... Chvilku jsme stáli a pak už jakože bouchání na okýnko a hele promiň, ale já to přes to tvoje auto vážně nakládat nebudu... Jinak tohle "poježdění" v lese s účelem vyhodit bordel, jak už sem jednou tady psal, nechápu. To je demence. Včera se mi to povedlo, viděl sem chlapíka se starou ladou jak z vozejčku vykládá sjetý pneumatiky. Jel sem kolem, on znejistěl, ale vyhazoval dál. Já zastavil a vystoupil a řikám mu, jestli se nesplet, že mu to pomůžu klidně naložit zpátky a dojedeme do sběrnýho dvora. Že sice v tomhle množství už nějakou korunu zaplatí, ale nebude to tak hrozný... Poslal mě do pitche... Měl smůlu, že sem měl celkem špatnej tejden... Já si myslim, že sem vcelku klidnej člověk. Tak sem šel k tý neblejskaný ladě, otevřel mu dveře a začal močit dovnitř. Strejka na mě začne ječet, co si to dovoluju a spousta vulgarit... Já jen ať si to v klidu vyloží a mě si nevšímá, že dělám jen taky svojí potřebu. Hehe začal mi vyhorožovat, že na mě zavolá policajty
Takhle sem se dlouho nepobavil... No nenechal mě dochcat, ale co s takovejhlema lidma jinak dělat? Přiznám se že nevim... Těžim z toho, že mám 110 kilo a 194cm... Ale sem neozbrojen... Takže znovu, je to pouze a jen o vzájemné elementární slušnosti. Ať se nám, co jsme v jádru slušný blbci daří...
To máte dobrýMike III píše:reaguju na 2 příspěvky
ad1 Rakousy - myslím, že je to v pořádku, protože pokud tam nejel služebně, kdy je auto vyloženě nutný, třeba aby dovezlo materiál na opravu oplocenky, tak má jít pěšky jako kdokoliv jinej, protože když auto na lesní cestě škodí, tak škodí i auto ve kterým jede lesník v pracovní době i mimo pracovní dobu. Pak nebude zlá krev a zvýší se morální právo někoho vykazovat.
ad2 pneumatiky - to mě hlava nebere, protože třeba u nás je sběrnej dvůr pro občany zdarma a po městě jich je asi 5. A do lesa nebo na polní cestu je to dál než do nejbližšího dvora. A blízko toho kde bydlí si to rozhodně nesype. Takže takovej člověk je nejenom hovado z pohledu životního prostředí, ale taky ekonomickej pablb. Jinak ta reakce byla úžasná a myslím, že velmi výchovná
Jakákoli komunikace, která vede lesním porostem a není zanesená v síti veřejných komunikací je motorovým vozidlem přístupná jen na základě zvláštního povolení. Psalo se tu o tom dost...eveUSO píše:http://www.silvarium.cz/lesnicka-prace- ... komunikaci Našel jsem tohle vyjádření , jak to tedy je (snad to tu nikde není) mužu po tech vyjetých kolejich v lese, nebo ne ? jevi se to jako učelová komunikace, a zákon 361/200 je nadřazen Lesnímu zákonu, nebo je to tabu a tohle vyjádřen je svaté ?
Díky
Filip