To nemusíš....stačí zazvonit!Discovery1 píše:Ty máš i 130 tku???asi se dopustím krádeže vloupáním
Tak jocyril píše:To nemusíš....stačí zazvonit!Discovery1 píše:Ty máš i 130 tku???asi se dopustím krádeže vloupáním
Stačí zazvonit na zvonek s nápisem: "Vypustit hladového psa"cyril píše:To nemusíš....stačí zazvonit!Discovery1 píše:Ty máš i 130 tku???asi se dopustím krádeže vloupáním
Já mám vchody do stanu jen z boku, takže žebřík stejně jinam než z boku nedám.MadTom píše:Tak to jo. Jak na to s tou klecí koukám, tak se mi to se stanem na hoře čím dál víc líbí. A tak mě napadlo, že by se dal žebřík dát i zboku.
A k těm sand-plechům - zahlédl jsem dobrej výmysl - plechy byly z boku auta na výklopném držáku a dali se zklopit do vodorovné polohy jako stoleček. Ted spíš docela velkej stůl.
Já už sem chodit nemůžu ta 130 je tak nádherné auto. Omlouvám se cyrilovi za plevel:-)cyril píše:Bude tam zahrádka jako to měl Mešky. Na bednu a kanystry.
Díky za info, přemejšlím co dát za sedačky místo původních. Všechny sportovní jsou moc široký a tohle by byla vhodná volba. Teda pokud jsou pohodlnější než původní. Tyhle jsou z DI?cyril píše:Vejdou se tam uplne v pohode. V kazdem pripede ale nejde udelat vyfuky z atesa/webasta z boku kubika. Teply vzduch by sel hned na sedaky. Dokonce mam mezi sedackou a kubikem misto i na manipulaci pri zapinani bezpecnostnich pasu. Pokud jsi veliky, muzes mit pouze trochu problem s vyhledem kdyz chces strkat hlavu ven. Sedacky jsou vyssi. S rollcage ale vubec nekoliduji.
Nechces to trosku rozvest ..... me by to moc zajímalo.eliott píše:Prodej Pumu, do budoucna z toho nekouká nic dobrého....