Měchy nebo pružiny?
Moderátor: Acon
Re: Měchy nebo pružiny?
tak ma napada na co sluzi toto ???
- Přílohy
-
- evoaction4L.jpg (82.49 KiB) Zobrazeno 3971 x
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
No, takto ako to je asi k ničomu. No zjavne sa to niekam prepína (preto tá závlačka). Ide o to, že kam.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
tiez na to kukam jak tela na nove vrata
asi sa to pouziva ked zdvihnes auto a vyvesis napravu alebo uz neviem na co ine, alebo na chytenie pruzin boh vie ale niekto na fore to vie na 100%
matooo

asi sa to pouziva ked zdvihnes auto a vyvesis napravu alebo uz neviem na co ine, alebo na chytenie pruzin boh vie ale niekto na fore to vie na 100%

matooo

- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
No s těma tlumičema co jsou na té fotce je to asi opravdu k ničemu.
Pokud tam máš ale pořádně dlouhé tlumiče, tak by jsi se bez toho neobešel. Nikdy by jsi nezvedl auto hiliftem.
A na silnici by to bez toho asi v zatáčkách taky nešlo. Já to osobně používám pořád. Spíš naopak si to většinou zapomínám odepnout v terénu. Pak mám jenom takové křížení asi jako na +2 tlumičích.
K
Pokud tam máš ale pořádně dlouhé tlumiče, tak by jsi se bez toho neobešel. Nikdy by jsi nezvedl auto hiliftem.
A na silnici by to bez toho asi v zatáčkách taky nešlo. Já to osobně používám pořád. Spíš naopak si to většinou zapomínám odepnout v terénu. Pak mám jenom takové křížení asi jako na +2 tlumičích.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Ahaaaa uz chapu pouziti....
Diikk karle takze na equipackom extreme kite je to taky co mas na sneznem pluhu ?

Diikk karle takze na equipackom extreme kite je to taky co mas na sneznem pluhu ?

- Sláma Karel
Jo třeba na tom pluhu, ale hlavně to mám na Mammuťátku s ještě lepšíma tlumičema než na Rolbíkovi (pluhu)
Když se podíváš na délku těch pořádných tlumičů, třeba na Mammuťátku, tak by to při normální jízdě nebo zvedání bez těch kurtiček nešlo. Koukni kde mám horní uložení tlumiče já a koukni kde ho máš ty na svojem Defíku.
K
Když se podíváš na délku těch pořádných tlumičů, třeba na Mammuťátku, tak by to při normální jízdě nebo zvedání bez těch kurtiček nešlo. Koukni kde mám horní uložení tlumiče já a koukni kde ho máš ty na svojem Defíku.
K

- Přílohy
-
- 180420102752.jpg (222.22 KiB) Zobrazeno 3944 x
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
jjj chapu a parne vysvetleno dik.
Aspon jsem pochopil ze tohle teda nebude cesta kterou se vyberu... Na cestovani je to zbytecne a do nejakeho mensiho offroudovania asi zbytocne.
Ale pre teba NEVYHNUTNOST

Aspon jsem pochopil ze tohle teda nebude cesta kterou se vyberu... Na cestovani je to zbytecne a do nejakeho mensiho offroudovania asi zbytocne.
Ale pre teba NEVYHNUTNOST

... tam kde ty mas uchyteny drziak toho tlmica.Sláma Karel píše:Koukni kde mám horní uložení tlumiče já a koukni kde ho máš ty na svojem Defíku.

LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- Sláma Karel
No jo vlastněDanoDEF píše:... tam kde ty mas uchyteny drziak toho tlmica.Sláma Karel píše:Koukni kde mám horní uložení tlumiče já a koukni kde ho máš ty na svojem Defíku.

K

28 let praxe
28 let praxe
Když se měchy v pružinách dofouknou, jízdní vlastnosti se podobají spíše jízdě s měchy nebo pružinám? Mají nějaký systém seberegulace nebo se nafouknou a zůstanou v této pozici po celou dobu?
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Ty dodatečné měchy do pružin se dofukují manuálně - tedy žádné automatické řízení. Ono by to asi bylo "na škodu" - další kurvítko, ce se může pokazit.
A on je nějakej rozdím v jízdě na měchách oproti pružinám? Teda kromě toho, že to tak nedrncá?
A on je nějakej rozdím v jízdě na měchách oproti pružinám? Teda kromě toho, že to tak nedrncá?
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Tome a co teda drncá, nějak tu větu nechápu...MadTom píše:A on je nějakej rozdím v jízdě na měchách oproti pružinám? Teda kromě toho, že to tak nedrncá?

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
-
No mě to na měchách nedrncá a ve služební oktávce to drncá všude. A ta nejspíš měchy nemá. 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- PavelU
- Kontaktovat uživatele:
To musíš ale napsat, že srovnáváš LR se škodovkou...

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
MadTom píše:Ty dodatečné měchy do pružin se dofukují manuálně - tedy žádné automatické řízení. Ono by to asi bylo "na škodu" - další kurvítko, ce se může pokazit.

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
S tým sa absolútne stotožňujem. Mám nočnú moru vždy keď mám ísť oktávkou do CZ po D1. Pred 1. jazdou s DII do Rakovníka som myslel, že pôjdem radšej letecky. Aké bolo moje prekvapenie. D1 na D2 paráda.MadTom píše:No mě to na měchách nedrncá a ve služební oktávce to drncá všude. A ta nejspíš měchy nemá.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
-
Počkej - D1 - teda jako ta dálnice - to drncá v každým autě, je to jenom o tom, jak moc. Od ruku 1997 jezdím každej týden dvakrát Olomouc - Brno a můžu říct, že se to stále zhoršuje. 

- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Mech stoji cca 2500kc obcas se utrapi a praskne..
pruzina stoji cca 2500kc a obcas taky praskne..
problem je kdyz predelam RR P38 na pruziny ze nemuzem nastavit svetla !!!
Jizda na mechu je urcite dobra.
pro tezke auta je asi nejlepsi.
sme schopni vysoke zateze a mame porad stejnou vysku bud manualne nebo s nejakou automatikou, ktera je sice vetsinou zdrojem problemu. Komfort zatizenim netrpi.
Ale anglicani auto deset let stare uz ani neznaji... to jen v cesku musime porad neco opravovat.
Kdyz to bylo nove tak to proste fungovalo a vic je asi nezajimalo.
Muj nazor je ze kdyz auto je vyrobeno se vzduchem tak by tak melo zustat, protoze ho to delam tim cim je
a jak se narodilo. RR P38 na pruzinach je proste trabant a nic jineho.
Opravy VENTIL BLOKU, REPASE KOMPRESORU, DIAGNOSTIKA EAS, LR, RR P38, BECM, EKA, atd
774290683
info.konecny@email.cz
pruzina stoji cca 2500kc a obcas taky praskne..
problem je kdyz predelam RR P38 na pruziny ze nemuzem nastavit svetla !!!
Jizda na mechu je urcite dobra.
pro tezke auta je asi nejlepsi.
sme schopni vysoke zateze a mame porad stejnou vysku bud manualne nebo s nejakou automatikou, ktera je sice vetsinou zdrojem problemu. Komfort zatizenim netrpi.
Ale anglicani auto deset let stare uz ani neznaji... to jen v cesku musime porad neco opravovat.
Kdyz to bylo nove tak to proste fungovalo a vic je asi nezajimalo.
Muj nazor je ze kdyz auto je vyrobeno se vzduchem tak by tak melo zustat, protoze ho to delam tim cim je
a jak se narodilo. RR P38 na pruzinach je proste trabant a nic jineho.
Opravy VENTIL BLOKU, REPASE KOMPRESORU, DIAGNOSTIKA EAS, LR, RR P38, BECM, EKA, atd
774290683
info.konecny@email.cz
- PavelU
- Kontaktovat uživatele:
Na parkovišti asi po 30 vteřinách od nastartování rána jako z děla. Mám čistý podvozek, všechno bláto je opadané pod autem...

PavelU
kovářovic kobyla, žejo.

No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince