Naviják a šnorchl na Disco III + spaní v D3
Moderátor: Miky_CZ
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Re: Naviják a šnorchl na Disco III
Rudo kolik vlastně ta zahrádka stála, pořád přepisuješ cenu, je ta cena i s dopravou

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
PavelU píše:Rudo kolik vlastně ta zahrádka stála, pořád přepisuješ cenu, je ta cena i s dopravou![]()
![]()
Nepřepisuju !!!!! Sem si uvědomil,že sem nezakalkuloval dopravu
Naposledy upravil RudaK dne sob pro 26, 2009 11:04 am, celkově upraveno 1
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Jo to jsem přesně potřeboval vědět, protože já ji můžu mít novou za cca 20000,- bez DPH a dopravy...
To jsi ji Rudo vydražil skoro zadarmo...
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
- stan
- tel.: +420 603 499 869
- auto: Discovery III - 4,4i
- Kontaktovat uživatele:
No já ty nášlapy potřebuji, protože občas vezu i staší lidi (80+) a pro ty je disko dost vysoko, tak by to mohlo pomoct...RudaK píše:Stane nechci ti brát vítr s plachet,ale ty nášlapy nejsou to pravé,pokud chceš občas sjet se silnice. Radim je měl a po prvním výletě do terajnu ( asi nic hard core ) je ohl. No a to tím způsobem,že nemoh otevřít dveře. Tak je oddělal a prodával ( no je to už dýl ) Asi tak .....Jinak nevím ani co u nás stojí ,tak nemůžu posoudit .
p.s. eBay dobrý ( chce to vědět kolik věc stojí u nás) ale pozor - musíš mít taky domluvenou dopravu ,páč to většinou neposílají
Teda zrovna tyto nášlapy pošlou a to chce taky vědět co chtějí za dopravu !!!!!! No a v neposlední řadě,co za to chceš pustit TY
Chce to sledovat případnou dražbu zahrádky a nejdřív si zajistit dopravu ( né všude někdo jezdí - vlastní zkušenost) a pak někoho,kdo je přihlášený do systému ( nebo se přihlásit sám) No a pak mnoho štěstí s dražbou - někdy to vyjde fakt za pusu
já přihlášený nejsem
k ebay - ja tam taky prihlaseny nejsem, proto chci pozadat nekoho z mistnich, ze by mi to zajistili (za uplatu samozrejme) komplet... Snad se tim tady nekdo bude zabyvat...
Land Rover Discovery III - 4,4i V8 HSE - LPG, automat, rok 2006
nafta je palivo satanovo
nafta je palivo satanovo
- RudaK
Při nastupování rodičů
není problém v nakládacím módu
tam by nášlapy špinily buď kalhoty nebo lítka
Moje maminka si to nemůže vynachválit bo dovnitř nasedne a při vystupování lehce vyskočí ( teda sjede se sedačky ) " Nastupování seniorů je nejlepčí v spuštěném podvozku "
Moje maminka si to nemůže vynachválit bo dovnitř nasedne a při vystupování lehce vyskočí ( teda sjede se sedačky ) " Nastupování seniorů je nejlepčí v spuštěném podvozku "
- RudaK
PavelU píše:Jo to jsem přesně potřeboval vědět, protože já ji můžu mít novou za cca 20000,- bez DPH a dopravy...![]()
No když Pán Bůh dopustí i motyka spustí........
p.s. jak říká Chocholoušek,todle se děje jednou za deset let
- stan
- Kontaktovat uživatele:
No u těch, co mají 80+ let a jsou menší (160-170cm) je to problém i v nakládacím módu, pokud teda nestojím u nějakého vyššího pangejtu... Oni už totiž špatně chodí, takže se jim špatně leze tak nahoru...RudaK píše:Při nastupování rodičůnení problém v nakládacím módu
tam by nášlapy špinily buď kalhoty nebo lítka
![]()
nafta je palivo satanovo
nafta je palivo satanovo
- RudaK
To znám,moje maminka má taky špatný nohy. Už ji to tak nechodí jak za mlada ( 85 let ) Jestli není lepší schůdek ( schůdky ) a pak šup do kufru.No a ven jak na skluzavce ( aspoň moje maminka je spokojená
)
Ale každýmu vyhovuje něco jinýho
Ale každýmu vyhovuje něco jinýho
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Zkušenost s D2 (známá už chodí jenom o berlích) - lepší je schůdek, nášlapy které byly na druhém autě znamenaly špinavé kalhoty a to bylo sucho. Našlápnout na to stejně nemohla, protože jsou moc blízko karoserie a tak i když couvala, tak to šlo o dost hůře než se schůdkem.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- RudaK
MadTom píše:Zkušenost s D2 (známá už chodí jenom o berlích) - lepší je schůdek, nášlapy které byly na druhém autě znamenaly špinavé kalhoty a to bylo sucho. Našlápnout na to stejně nemohla, protože jsou moc blízko karoserie a tak i když couvala, tak to šlo o dost hůře než se schůdkem.
Myslím si to samé
- stan
- Kontaktovat uživatele:
hmm, to je na zamyšlení... ale z čeho ten schůdek, aby to nebylo příliš těžké, bylo to skladné a vydrželo to...?MadTom píše:Zkušenost s D2 (známá už chodí jenom o berlích) - lepší je schůdek, nášlapy které byly na druhém autě znamenaly špinavé kalhoty a to bylo sucho. Našlápnout na to stejně nemohla, protože jsou moc blízko karoserie a tak i když couvala, tak to šlo o dost hůře než se schůdkem.
nafta je palivo satanovo
nafta je palivo satanovo
V domácích potřebách se dají sehnat hliníkové, skládací za pár stovek. Někde jsem viděl dvojschůdek asi 30-40 cm vysoký.
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Přesně tak, je to takovel malinkatej žebřík.
A ještě jedna poznámka - pokud je zima, tak nášlapy nebo zadní nárazník sviňsky kloužou když namrznou a blbě se to z toho škrabe. Ještě že jsem se chytl žebříku na zadních dveřích, jinak bych se pěkně válel na zemi a ta lyže co jsem ji dával na zahrádku by mě nejspíš dorazila. Jak by to dopadlo se starší osobou si netroufnu odhadnout.
Schůdek vyndanej z auta, nejspíš zasněženej a omrzlej nebude, ale i tak doporučuji velikou opatrnost.
A ještě jedna poznámka - pokud je zima, tak nášlapy nebo zadní nárazník sviňsky kloužou když namrznou a blbě se to z toho škrabe. Ještě že jsem se chytl žebříku na zadních dveřích, jinak bych se pěkně válel na zemi a ta lyže co jsem ji dával na zahrádku by mě nejspíš dorazila. Jak by to dopadlo se starší osobou si netroufnu odhadnout.
Schůdek vyndanej z auta, nejspíš zasněženej a omrzlej nebude, ale i tak doporučuji velikou opatrnost.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- RudaK
JJ)))) do hliníku , hliník 
Tak páč je se v tomto vlákně řešilo i spaní a od RudyK jsem se trochu inspiroval, dávám sem zatím úvodní foto ze stavby...
Děláme to na jeklech, do roviny zvednutych sedaček.
Origo 3 rady sedadel jsem vyndal, buď spaní nebo sedadla.
A ještě bude jedna bedna vzor ruda místo pravýho zadního sedadla. Jedna mi stačí a jedno "rezervní" sedadlo si radši chci vozit stále.
Tak pro inspiraci
Děláme to na jeklech, do roviny zvednutych sedaček.
Origo 3 rady sedadel jsem vyndal, buď spaní nebo sedadla.
A ještě bude jedna bedna vzor ruda místo pravýho zadního sedadla. Jedna mi stačí a jedno "rezervní" sedadlo si radši chci vozit stále.
Tak pro inspiraci
Vyrábím XLifter (https://www.xlifter.com) = ovladač vzduchového pérovaní pro D3,4,RRS. (a také http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... =6&t=28825).
Diskoška 3 ve verzi "HST" - předělaná na výletování (a reinkarnovaná Hubertem :D )
Diskoška 3 ve verzi "HST" - předělaná na výletování (a reinkarnovaná Hubertem :D )
- RudaK
Když se na to tak dívám,aby ten jekl nebyl lepší model ...HST píše:Děláme to na jeklech, do roviny zvednutych sedaček. Tak pro inspiraci
p.s. tys měl 7 míst,že máš vyřezaný ten molitanový koberec v prostředku kufru ?
má pásy Rudo i vzadu v C sloupku, tak je to 7místná verze
Jinak i já jsem zvědavý na výsledek a možná se potom do něčeho podobného pustím
- petr štrof
- tel.: 603799382
- auto: LR Disco 3 HSE 2006
poptejte MIKE III má to moc pěkně vyřešený z AL s posuvnou deskou ,
pod to se mu vejdou krabice
pod to se mu vejdou krabice
jj, je to 7 mistna, zadni sedadla venku.xxx píše:má pásy Rudo i vzadu v C sloupku, tak je to 7místná verze
Bud bude spani bez sedadel nebo sedadla bez spani
Vymena je tak pulhodinova akce.
Dneska si pro ni jedu tak uvidime
Jinak teda ten pristup k vratku na rezervu v DIII, to je teda demence soudruhu v LR. Tak mi to komplikuje zivot
Vyrábím XLifter (https://www.xlifter.com) = ovladač vzduchového pérovaní pro D3,4,RRS. (a také http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... =6&t=28825).
- Misto
- tel.: +421903996977
- auto: DI, DIII, Defender
Re: Naviják a šnorchl na Disco III + spaní v D3
No neviem ako vam chlapi, ale mne sa spi v aute dobre aj bez akychkolvek uprav. Rozprestrem tenky matrac (z ikey trocha upraveny) a spime. Neriesil som nic specialne. Realne v aute spime max 5 noci do roka a preto sa mi zdalo uplne zbytocne riesit nejake upravy pre spanie.
vzdy som sa vyspal dobre. Pripada mi to trocha zbytocna uprava, ale ked ma niekto chut hrat sa preco nie. Snorchel mam original, vobec nehuci, takze odporucam a zahradku mam z ciny za 350€. Takisto spokojnost.