tazko povedat ako to naozaj mysleli, ale v clanku je jedna velka pravda. vacsina riesi aku znacku piva piju a nie ako je pivo v krcme capovane. to byva casto dolezitejsie ako znacka piva...Zanzibar píše:Tak nějak pořád nevím, co si mám o tom myslet. Boj PU proti mini pivovarům? Nebo z nás jen dělají blbce??
http://www.pivnici.cz/clanek/jak-nas-dobehl-gambrinus/
Pivo
Moderátor: Miky_CZ
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pivo
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Ale "převléknout" Gambáč za jako minipivovar ?? Buďto je to geniální marketingový tah, nebo průser....visby píše:tazko povedat ako to naozaj mysleli, ale v clanku je jedna velka pravda. vacsina riesi aku znacku piva piju a nie ako je pivo v krcme capovane. to byva casto dolezitejsie ako znacka piva...Zanzibar píše:Tak nějak pořád nevím, co si mám o tom myslet. Boj PU proti mini pivovarům? Nebo z nás jen dělají blbce??
http://www.pivnici.cz/clanek/jak-nas-dobehl-gambrinus/

tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
- pojir
- tel.: 602727915
- auto: D2
- Kontaktovat uživatele:
Tihle to aspon udelali jako kratkodoby socialni experiment a pak se k tomu hezky priznali. Ve svete je uz celkem bezne, ze velke pivovary prodavaji sve pivo i pod nejakou znackou, ktera se tvari jako minipivovar: http://www.craftbeerblacklist.com
Jakkoliv vysoko vyskocis, nikdy nepreskocis svoji prdel.
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
preco nie? ked ten gambac bude vyrabany rovnakym procesom ako pivo v minipivovare, tak tam nie je ziaden rozdiel. ci?Zanzibar píše:Ale "převléknout" Gambáč za jako minipivovar ?? Buďto je to geniální marketingový tah, nebo průser....To je degradace lidí, stejně jako při "slepém" testu vína, nalít do jedné skleničky "krabicák". Tak nějak mi to přijde divné.
vcelku dobry priklad je rakusky ottakringer, bezne pivo co kupis v obchode je hlboko pod priemerom, na hranici pitelnosti. specialy maju vsak na vyssej urovni ako vacsina craft beers v okoli, nehovoriac o specialnych varkach pre urcite podniky.
btw: "krabicak" je casto lepsi ako flaskovane vino;-)
edit: treba riesit obsah, nie formu!
95% lidí nepozná při slepém testu, jaké pivo pije. Štamgasti se bijí v prsa, že to "svoje" zaručeně poznají, ale prd. Gambrinus si před časem zkazil reputaci, zřejmě kvalitou, kterou zase asi zvedli, ale lidem to zůstalo v hlavě jako značka. Proto si to Plzeňáci takto otestovali.visby píše:preco nie? ked ten gambac bude vyrabany rovnakym procesom ako pivo v minipivovare, tak tam nie je ziaden rozdiel. ci?Zanzibar píše:Ale "převléknout" Gambáč za jako minipivovar ?? Buďto je to geniální marketingový tah, nebo průser....To je degradace lidí, stejně jako při "slepém" testu vína, nalít do jedné skleničky "krabicák". Tak nějak mi to přijde divné.
vcelku dobry priklad je rakusky ottakringer, bezne pivo co kupis v obchode je hlboko pod priemerom, na hranici pitelnosti. specialy maju vsak na vyssej urovni ako vacsina craft beers v okoli, nehovoriac o specialnych varkach pre urcite podniky.
btw: "krabicak" je casto lepsi ako flaskovane vino;-)
edit: treba riesit obsah, nie formu!
- StaraPakna
- tel.: +420602767865
- auto: LR SII 109
Tak to bych ochutnal....
kdepak seženu lahvinku ?

Koukám abych viděl a když už vidím nepřestávám snít.
No tak to bych si měl vyrazit pár lahví koupit. Na ochutnávce piv, kterou jsem před rokem nebo dvěma dělal v rámci nějakého food-festivalu, mě konferenciér uvedl jako majitele pivovaru Herold, což jsem musel samozřejmě okamžitě dementovat s vysvětlením, že jde jen o shodu jmen, ale že "mám" i pivo podle křestního jména, to vidím prvně.cuisine píše:![]()
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
Bývalý student si otevřel pivovar v Krnově http://www.nachmelenaopice.cz/ http://www.zapivem.cz/pivovar/nachmelen ... je-se.html Vzhledem k tomu že byl pacholek šikovný tak lze usuzovat že produkt bude dobrý. Slibuje první pivko k Mikuláši. Takže jste-li někdo z okolí poprubujte a dejte echo. Hodne info o nich na facebooku, videa z výstavby, interiér a vaření https://www.facebook.com/nachmelenaopice/?fref=nf Nechci dělat reklamu, ale pro lidi z Bruntálska myslím dobrý směr

ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
- BeerRudolf
Nějaké mazání na zmazání
Anketní otázka, jaká provokace se vyskytuje na jednom z obrázků

Anketní otázka, jaká provokace se vyskytuje na jednom z obrázků

ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
- BeerRudolf
Jirkas
Když se mi to dostalo do ruky a před okny stála právě opravená plzeňská Fóbie, tak jsem prostě musel
Na Jihoafričany ale i Belgičany (nebo kdo sakra ten pivovar vyšmelil) musí být

Když se mi to dostalo do ruky a před okny stála právě opravená plzeňská Fóbie, tak jsem prostě musel

Na Jihoafričany ale i Belgičany (nebo kdo sakra ten pivovar vyšmelil) musí být