Proč předposranost?lukes píše:O jakém odpouštění je řeč? Že mu nedali hlasy ve volbě prezidenta? A proč by teď měl jako hrát že se vlastně nic nestalo?Safraporte píše:Nepleťte si pojmy s dojmy. To není o Nově, to je o jeho přístupu, zrovna jako slavný večírek s vyloučením ,,zrádců" kteří pro něj nehlasovali před 10-ti lety. Nemá nadhled, nedokáže odpouštět ani po 10-ti letech a ... no však on nám ukáže
Ano čas ukáže akorát si myslím že ta předposranost z něj je zbytečná a rád bych se nemýlil.

Je mi z něj na blití. Nevolil jsem ho. Ano, musím se většinové volbě podřítit, to ale není to samé jako se smířit (nesmířím se s tím nikdy) - není mým presidentem.
Jen tak mimochodem: se současným presidentem v mnoha věcech nesouhlasím, ale byl to alespoň člověk s chováním na úrovni (hlavně na mě nevytahujte zprofanované pero

Jo a KS jsem volil, to ano, ale to byla též z nouze ctnost, takže ze mne nemluví poraženecká zhrzenost.
Jen je mi z pana Zemana blidno ... a ... zatím každý potencionální i skutečný diktátor (např.Hitler) měl též své obdivovatele a za sebou davy