Moderátor: Miky_CZ
Průduchy zapneš proti sobě a pod sebe , pokud se Ti zdá že je to málo tak zavři manuelně ty prostřední,krajní budou foukat víc.Kubrtos píše:Tak jak jsem tu pře pár dny naříkal že z auta nevidím protože je zamlžený, tak se to po pár dnech "opravilo" samo - asi tam bylo fakt jen vlhko a tím že se teď s autem jezdí a topí se v něm, tak se voda odpařila. Teď všecko OK.Ale ty průduchy na boční okýnka furt nechápu.
![]()
![]()
Vyzkouším! Super, dík!hrabe píše:Průduchy zapneš proti sobě a pod sebe , pokud se Ti zdá že je to málo tak zavři manuelně ty prostřední,krajní budou foukat víc.Kubrtos píše:Tak jak jsem tu pře pár dny naříkal že z auta nevidím protože je zamlžený, tak se to po pár dnech "opravilo" samo - asi tam bylo fakt jen vlhko a tím že se teď s autem jezdí a topí se v něm, tak se voda odpařila. Teď všecko OK.Ale ty průduchy na boční okýnka furt nechápu.
![]()
![]()
Konečně tip kterej funguje! Boční okna odmlženy běham minuty!!!Kubrtos píše:Vyzkouším! Super, dík!hrabe píše:
Průduchy zapneš proti sobě a pod sebe , pokud se Ti zdá že je to málo tak zavři manuelně ty prostřední,krajní budou foukat víc.
Díky za raduLand Jirka píše:Párkrát jsem tam už viděl vedle sebe naskládané houby na nádobí
Benjamine u nás na motorových lokomotivách a i u ČSAD na autobusech se na filtrech používá tzvBenjamin píše:Ahoj,
možná to nesouvisí přímo s topením, ale nechtěl jsem patlat fórum dalším vláknem. Nevíte, kde sehnat nebo čím nahradit tenhle materiál, který je u nasávání topení? Vím, že to není tak podstatné, ale nerad bych, aby mi tam padal bordel.Měnil to už někdo za něco podobného? Díky
Díky moc za tip hrabe, urcite pohledám a vyzkousím.hrabe píše:Benjamine u nás na motorových lokomotivách a i u ČSAD na autobusech se na filtrech používá tzvBenjamin píše:Ahoj,
možná to nesouvisí přímo s topením, ale nechtěl jsem patlat fórum dalším vláknem. Nevíte, kde sehnat nebo čím nahradit tenhle materiál, který je u nasávání topení? Vím, že to není tak podstatné, ale nerad bych, aby mi tam padal bordel.Měnil to už někdo za něco podobného? Díky
Firon, je to v metráži a dá se to dobře stříhat.
Geniálnííííííí!!!!!!!MadTom píše: Uvažuju, že jak teď rozmrzlo, tak koupím takovej ten pohlcovač vlhkosti a vrazím ho dovnitř - otevřené okna nechat nemohu, nemám garáž
Taky je tan Ford o třetinu menší.MadTom píše:Pozor aby jsi nevylil v autě to vysušené.A to protáhnutí je potřeba delší, aby se auto doopravdy prohřálo.
Systém s hadrama znám, ale momentálně jsem v Brně a auto je v Olomouci. Doufám, že budu mít o víkendu čas a to topení tam vrazím. Ono te není moc hrozné, ale rozhodně to není příjemné. Stejné jsem to měl po svátcích ve Fordu, ale ten stíhá vyschnout během cest Brno - Olomouc.