tak jsem si prošel tu cestu sám. Nejprve DII td5, pak RR p38 4.6 (výborná!) až k RRC (ten už bude udělanej brzo,těším se..).
No a dneska jsem si dovezl LR SIIa 109ku v benzínu, r.v.1962. Krásnou dlouhou holku od Violky co jí tu nedávno prodával, ta s konverzí od Searlesů a tím, co Violka nazval výlezem pro slepice (už vím k čemu to slouží, ale až později..) - tímto Violkovi děkuji, zařídil vše vč.testace bez problémů. Cesta proběhla po vlastní ose a musím říci, že to je tedy opravdu auto pro chlapy! Řízení, řazení a v mém případě i brzdění, to je opravdu zážitek, to chce cit, rozum, ale hlavně i dost síly

Rovnou jsem holku pěknou vydrbal hadicí a šamponem a tady se dostáváme k překvapení, odloupnul se kus barvy pod "výlezem pro slepice" a tak jsem 2 hodiny všelijakým způsobem sundaval vrstvy barvy.. až jsem objevil tento nápis: BRITISH BROADCASTING CORPORATION, BROADCASTING HOUSE W.I. (E.S.DREW HEAD OF EQUIPMENT DEPARTMENT), takže speciální korbička, hlubší s výlezem pro slepice zřejmě sloužila hochům z BBC jako údržbové vozidlo a asi radiového vysílání, neb jsem tam našel ještě nějakou specifikaci UW 1.12.3.20, což je snad předchůdce FM vysílání..
Jinak z "výbavy" jsou tam jen volnoběžky, nefunční stěrače, myslím, že tekoucí Smiths round heater (jak se to zapíná? a jak se zapínají dálkové světla? Jak klakson? no těch otázek ještě bude asi..)
Zatím nebudu dělat extra velké renovace, i když rám je chycenej pěkně teda.. ale udělám to nejnutnější - brzdy, náplně, elektriku.. vše další za pochodu. Holka mi bude pomáhat i se stavbou - nějaký ten pytel cementu, stromek na zahradu a tak. A pak jí dám celou pěkně do pucu.
Pár fotek, včetně nápisu: