offroad Dobřany
Moderátor: Miky_CZ
ja na kukacku od patku do pondeli s wingsakama
Miloš II píše:Tak to je historie za 500........MilošII
Další historie za 500: Miloš II a jeho D2 před úpravami, RudaK se jako obvykle koupe a Kryten v sobě nezapře vášnivého potápěčeMiloš II píše:Tak to je historie za 500........MilošII
neteče, to mu tam nalili oknama aby mu to ztížilitagr píše:HEZKÉ FOTKY , JEN JSEM NETUŠIL ,ŽE DO DISKOŠKY TAKHLE TEČE
Neklane 09 jsem tam chtěl udělat sraz a ofic. jsem žádal město o pronájem. Paní sekretářka do telefonu říkala že to není problém ať napíši žádost a počkám na radu města. No a rada zasedala a akci zatrhla. Někde jsem dával odkaz a dokonce skenoval odpověď. Cena prý ja cca 2500,- za dva dny, tady co říkala paní.Neklan píše:Ono tam bylo pod cca 20cm vody hluboké bahno a než skončily Krytenovy pokusy dostat se z toho sám a než se někdo odhodlal namočit se a pověsit mu za kouli, která byla hluboko zanořená v bahně, lano a než ho někdo z toho vytáhnul, uplynulo dost času a těsnění povolilo. A to i ho Kryten chvíli před tím měnil.
Jinak v Dobřanech se vždycky platilo a myslím, že se pořád dají na akci pronajmout. Pokud si dobře pamatuji, mohlo to být něco kolem 15-ti tisíc na víkend, takže při 20-ti autech to není tak moc. Ale jednak si to možná nepamatuji přesně a pak naposledy jsem tam byl před čytřmi lety a jak je to teď, nevím.