věřim že ač se jedná o netradiční problém, tak budete mít porozumění a třeba se najde i nějaký pěkný místo.
S přítelkyní plánujeme na příští rok svatbu. Jsme ale trochu náročnější na výběr místa na obřad, sice oba víme že je fuk kde to bude, ale přesto se zatim snažíme vše udělat podle vlastních představ. Co se podaří naplnit a co ne, to teprve přinese čas.
Takže co bychom chtěli. Zámky atd. nás netáhnou, spíš víc příroda. Pokukujem po pěknejch osamělejch stromech, místu kde je hezkej výhled,vinicích ale táhnou nás i klasický statky, mlýny, sady. Bohužel máme i některý omezení - otec nastávající měl před lety těžkej úraz a chodí o francouzskejch holích s tim že zkrátka do většího terénu nevystoupá...a to nemluvím o babičkách po výměnách kyčlí a kolen. Taky by bylo velice šikovný mít poblíž alternativu na déšť (pokud by bylo místo venku). No a ještě pro jistotu by nejlepší byly Střední Čechy, ale klidně házejte všechno (snad kromě okolí Ústí n.L. tady to nemáme moc rádi, ikdyž jsou tam pěkný místa, bohužel zprzněná oblast)
No a proč to dávám sem? Ačkoli zatim žádnýho LR nevlastním, tak už dávno jsem pacient a rozhodně vim že Defík bude. Na svatbu mám už domluvenýho kamaráda co by mi nám dělal v Defenderu řidiče a tak je jen na snadě hledat i tady, kde je spousta podobně smýšlejících.
Uvědomuju si že zatim nejsem moc konkrétní v tom co hledáme, třeba se to tu s váma vykrystalizuje.
Tak díky za pomoc, byl bych pyšnej kdyby se místo našlo přes landroveristy