Má někdo zkušenosti s montáží, na co si dát hlavně bacha. Návod mám z webu a je i součástí dodávky, včetně fotek.
Ondro, to jsem delal s DrahosemKangaroo píše:
Má někdo zkušenosti s montáží, na co si dát hlavně bacha. Návod mám z webu a je i součástí dodávky, včetně fotek.
MaxDrive v podobne cenekarel píše:DI a D2 pokud jde o pevnost nelze srovnat, ale jinak poloosy Mcnamara stojí +-12tisíc jedna náprava.Kolik stály špéry by ses musel zeptat původního majitele, já to auto už koupil ošpérované.
Eriku a mas je uz v aute alebo u drahosa ??? ...erik píše:MaxDrive v podobne cenekarel píše:DI a D2 pokud jde o pevnost nelze srovnat, ale jinak poloosy Mcnamara stojí +-12tisíc jedna náprava.Kolik stály špéry by ses musel zeptat původního majitele, já to auto už koupil ošpérované.
U D R A H O S K ADanoDEF píše:Eriku a mas je uz v aute alebo u drahosa ??? ...erik píše: MaxDrive v podobne cenepopripade v NSR
a copak si zas pototo...erik píše:U D R A H O S K ADanoDEF píše: Eriku a mas je uz v aute alebo u drahosa ??? ...popripade v NSR
![]()
![]()
Aj Defikom. On tam asi, akoto vyzera, bude asi natrvalo parkovat. Zena ho v garazi nechce. kvoli blatu. A Drahos tusim akorate stihne to, co sa na akcii vyparati.